2020. február 25., kedd

HA


"...Ha volna kedvem, megoldhatnék ezt, azt, tehetnék úgy, mint aki ért bármihez, vagy bármi máshoz. Búcsút inthetnék a felmelegedésnek, a betegségeknek, búnak, bűnnek, ha egy kicsi kedvem volna, az ilyen kedv bizony sokat ér.

Ha volna kedvem, egy unalmas estén jó blogot írnék, de sehol nincs e kedv, s ha lesz, majd  ellenállok, nem írok semmit, mert jelenleg nincs még minek.

Persze attól, hogy nincsen kedvem, írhatnék bármit, bármiről. Lehetne jó is az az írás, de nem esne jól, mert nincs miért és nincs miről és nincs minek írni. Így csupán várom álmosan, hogy valaki jön és énhelyettem megírja azt, ami van.

Láthatjátok, bárki lehetnék, bármit megtehetnék, ha kedvem volna, csak  kedvet, azt nincs honnan vennem, így maradok egyelőre a csendes semminél...."

(Köszönet annak  az   öt olvasónak, aki  az elmúlt három hét alatt hiányolt. Ez a fenti kis magyarázat nekik szól.)







14 megjegyzés:

  1. Értem! Várok türelmesen, szép napot kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Megértelek. Van ilyen. De ne tartson sokáig! Hiányzik egy szín a palettáról!;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyexem.... Valójában nem is egészen csak rajtam múlik...

      Törlés
  3. Ami azt illeti,én vártam, meddig fog tartani a blog szüneteltetése. (Az is igaz, amióta nem írtál, többször kattintottam a blogra, mint máskor.) Mellesleg én (anno) megcsináltam, hogy egy 30 napos szünetet tartottam ... ( minden nap egy fekete színű "fotót"raktam csak fel... ) - (Természetesen a Facebookon ) - aztán nem különösebben hiányoztam senkinek sem. ( kb. 3 személynek...) :-) Mivel : feltételezem, a blogodnak van számlálója (?) ( nem tudom jelzi-e mennyien vannak, akik olvassák, csak legfeljebb nem adják "jelét,"hogy tetszik-e nekik vagy sem.) Mert (esetemben) azt tudom, vannak "hűséges követőim" - és vannak a "kukkolóim"... azzal meg rég' nem foglalkozom, kinek tetszik vagy nem tetszik.) Valami ilyesmit javasolnék én neked is,- nem pedig az elkedvetlenedést.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem az olvasóim miatt voltak gondjaim.... A géppel nem bírtam megküzdeni.

      Törlés
  4. Én is várok türelemmel. Nagyon kíváncsi lennék mit gondolsz a corona vírusról, főleg, hogy már ideért Európába. Berni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A covid-ra is sor fog kerülni - ha el nem kap engem is :-)
      A pánik mindenesetre már érezhető a boltokban....

      Törlés
  5. Sokszor gondolok Rád! Szívesen olvasnálak, de elfogadom a döntésedet.
    PZs

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem hagylak benneteket cserben ! Már készülőben vannak leírt gondolatok.

      Törlés
  6. Meg mertem volna esküdni rá, hogy két helyen is hagytam kommentet, amit nem látok :( :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A net ördöge ! Tudod, mindig az a hibás...
      Mellesleg én vagy tízféleképp próbáltam kommentekre válaszolni és eltűntek a zűrben... Volt, hogy még "névtelenként" se fogadott el....

      Törlés
  7. Nem csak 5-en vannak! En is itt vagyok! Huseges kovetokent, bar mostanaban inkabb kukkolo vagyok,mert nem olyan surun jovok,es nem irok kommentet. De jovok es olvasok! Kivanom ,hogy a kedv is megjojjon! es hiszem ,hogy meg fog!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van, van kedv, vagy ha nem is kedv, de belső kényszer...Én már csak grafomán öregasszony maradok.

      Törlés