2018. szeptember 13., csütörtök

Hogy mik vannak !



Az ilyesféle cikkeket olvasom szívesen, melyek meglepnek, valami újra tanítanak.
Biztos van 60 éve, hogy ismerem a tűzőgépet. 40 évig naponta használtam a munkahelyemen. És akkor tessék, most, itt „a vége felé” derülnek ki róla csodás dolgok !!!
Olvasd el ezt a cikket:
Ahogy a cikk végére értem, máris rohantam megnézni a sajátomat – bevallom, meg voltam róla győződve, hogy az enyém nem ilyen, vagy nincs rajta ilyen funkció.
DE !
VAN!

Tessék, itt vannak a dokufotók. Ki is próbáltam…Műxik ! 😃




 

8 megjegyzés:

  1. Az enyémen nincs, egyiken sincs. Nekem külön kapocskiszedőm van.
    Ez így nem igazság! :-D
    PZs

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom. Pedig olyan jó efféle icipici örömöket találni az életben. Én legalábbis (már) az ilyennek is tudok örülni.

      Törlés
  2. Mi tüzőgépünk is ilyen... Apa tudta, énnekem új volt a másik használat...Miket tudunk meg vénségünkre...köszi..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem győztem hitetlenkedni és csodálkozni, amikor olvastam. Hát tényleg van még új a Nap alatt....

      Törlés
  3. Az enyémen egyiken sincs ilyen, ma megnéztük az irodaiak közül is csak az egyik tud ilyet. De nincs mit fűzni vele, így most, hogy már tudjuk sem fogjuk tudni kihasználni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bevallom, még ha tudtam volna, akkor se nagyon használtam volna azt a másik funkciót én se. Most meg már.... hiszen a "rendes" kapcsolót is alig-alig használom....de azért tudok örülni az ilyesféle "felfedezésnek".

      Törlés
  4. Nekünk egyiken sincs ilyen funkció, hiába na, ezek már a modern kor tűzőgépei. De van a végükön egy nyelv/pöcök (?) mely segítségével könnyebben ki lehet emelni a fémet a papírból illetve van külön egy kiemelő csipesz hozzá. Azt ismered?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na tessék...az enyémen meg ilyenek nincsenek.Csipesz sincs hozzá... Ki gondolta volna, hogy tűzőgépek között ekkora különbségek vannak, ill.hogy ilyen sokféle van ?

      Törlés