2020. november 27., péntek

Ebéd-ötlet

Hideg van. Bekuckóztam. Esemény semmi, bár tán jobb is....(ahogy az elmúlt napokra gondolok...)

Tévézés, olvasás, keresztrejtvényezés, gépezés, cica-simogatás, házias feladatok (főzés, takarítás, mosás, szekrény-rendezés). Így aztán olyan különös meg/leírni-való sincs.  

Találtam viszont régi cuccaim között egy linket, és nem látom, közreadtam-e már a blogban. Mivel valószínű nem, akkor most ez következik. Megnézésre ajánlom :

https://www.youtube.com/c/%C3%8DzletesTV/videos Itt aztán keresgélhetsz, válogathatsz kedvedre.

                                                Kép:https://hu.pinterest.com/pin/526710118916978238/


Ránéztem erre a képre, s azonnal kiderül, holnap  mi lesz az ebéd...Ezer éve nem készítettem húsos palacsintát, mert egy személyre eléggé gazdaságtalan, de mióta rájöttem, hogy az égvilágon mindent le lehet fagyasztani, most ezt is meg fogom próbálni. Mert ugye 2 húsos palacsintát mégse lehet készíteni...



2 megjegyzés:

  1. Addig örüljünk, míg nincsenek különös hírek - bár van így is elég! Ezek szerint megoldódott az eltört tévé-ügy? Kösz a linket, már böngészem is!;) Jó étvágyat a holnapi ebédedhez!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod történnek csodák még olyan emberrel is, aki tán meg se érdemli... Szóval kiderült van a családomban egy használaton kívüli TV, pont akkora, amekkora a könyvespolcomra befér...meg kell mondjam, így ünnep előtt, nagy kő esett le a szívemről.

      Törlés