2011. január 14., péntek

Receptes-könyv

Mindenféle körülöttem és bennem dúló kedvetlenítő gondolatokról  igazán nincs kedvem még írni is….Épp elég volt, amit tegnap első feldühödésemben „megörökítettem”.(Talán sok is, hiszen a saját blogomat mocskolom be, ha a mai magyarországi politikáról/állapotokról írok…)
Hagyjuk ezt a szemetet, ami ma itt van…

Arra gondoltam, hogy egy icipicit utánozva  az „Antik tárgyak és múltidéző  kirándulások” c. (jobb oldalon látható) blog ötletét, én is mutatok valami régiséget…Ebben tán nem talál senki kivetni valót... max. (ma már) megmosolyogni valót.
Talán különösebb kommentárokat nem is kell hozzáfűznöm…Nem tudom behatárolni, mikoriak a képek, receptek, aranyos reklámok…egy biztos,  jó régiek.
(A könyvben sehol sem találtam évszámot. Mellesleg egy  akción 8500.- Ft-ért kelt el…..)












 












4 megjegyzés:

  1. jaj,jaj ! majd vigyázni ! Nehogy azt is félremagyarázza bárki is ! (Nagy Magyarország)
    Félremagyarázott térkép
    (Pápai Lívia pécsi)
    A témához :
    Skrinya avagy szökröny

    VálaszTörlés
  2. Ezt csak azért, hogy emlékszik-e bárki is ?
    David Cerny
    (Emlékeztem,hogy mi egy nagy dinnyeföld voltunk, de a szlovákokat elfelejtettem már)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is van néhány lap, dédimama szétesett könyvéből... Csodásak! Szeretem a régi dolgokat, de egy kettősség van bennem, mert nem bírom a sok, felhalmozott gyűjteményeket, főleg takarításkor!

    VálaszTörlés
  4. Megoldás ?- (tipp féle ) - vagy 7 éve (?) 2003.03-óta... van vagy 10 egynéhány olyan dobozom, amit költözéskor zártunk le... és azóta sem bontottam ki. (Valahogy elég a tudat (?) - hogy - esetleg - tudnám (?) hol van sok minden (retro) dolog ?- vagy ellenkezőleg!
    Vélemény : "szenvedjen" az utókor - ha akar ! :-)

    VálaszTörlés