2008. szeptember 15., hétfő

Esik, esik, esik....

Szegény Jóisten ! Nem szeretnék a helyében lenni. A múlt héten még arra gondoltam, bárcsak jönne már végre egy kis enyhülés, hiszen épp elég volt a nyári 30 fokokból. Most meg jó, ha van 10 fok, szakad az eső – s mint ilyent /=hideg front/ köztudottan az ízületek nem nagyon szeretik. Az enyéim se….. Ezért arról már szó se nagyon essék, hogy ¼ 2 óta nem bírtam elaludni, végül aztán olvastam és TV-t néztem. 

Ergo: ma ha rámjön a fáradtság, bizony le fogok heveredni, és max. a szerdán visszaviendő utolsó könyvemet fogom gyorsan befejezni. Egyébként nagyon jó könyv, David Hilliam : „Királyok, királynék és fattyak” a címe – az angol uralkodók „piszkos kis” dolgairól és mindenféle pletykáról szól, sok, sok, sosem hallott érdekességgel.

Még annyit azért idebiggyesztek, hogy tegnap sikerült a vérnyomásomat agyvérzés közelébe tornáztatnom: a Lilivel a Tettyére mentünk sétálni. Elhűlve láttam, hogy a játszótér alatti labdapálya 2,5 m magas vaskerítését „megkezdték” – no nem a rókák rágni, hanem a cigányok ellopni. Négy nagy elem ott feküdt már szépen „összekészítve”, szállításra várva. Két cigánylegény őrizte. Nevessetek, nevessetek ! A dühtől, a tehetetlen dühtő sírva jöttem haza. Felhívtam persze a rendőrséget, sőt még a DN ügyeletesét is, de végiggondolva a dolgot, nem sok esélyt látok arra, hogy akár ez a 4 elem, akár a még meglévők megóvhatók lennének. Na, mára tán elég is ennyi. Talán holnapra akad majd valami igazi „örülni-valóm” is. 




/A képen látható a szobor mögött az a bizonyos kerítés…/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése