2018. november 23., péntek

Bird song opera - nekem tetszett

Én ezt ma kaptam - s bár látom, hogy egy éve fent van a youtube-on, megmutatom, hátha nem látta még mindenki. Én "el vagyok ájulva" az ilyentől, mert hát hogy is jut eszébe valakinek ilyesmit csinálni  ?  És a vége, micsoda ötlet a "szereplők" felsorolása !




6 megjegyzés:

  1. Ez valami szédületes! nagyon-nagyon jó! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett - én kétszer végighallgattam/néztem. Na de mondd, hogy valakinek ilyesmi eszébe jut ! Úgy irigylem az ilyen eszű embereket !

      Törlés
  2. Nem semmi, így összevágni a képeket, a madárhangokat és a zenét.
    PZs

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vannak dolgok, melyekkel kapcsolatban sajnálkozom, hogy ezt SE tudom. Pl. ilyen a filmvágás...jó mondjuk a filmkészítés is... De tényleg csodálom ezt a fajta ügyességet és egyáltalán, az ötletet. Nekem biztos sosem jutott volna eszembe, akármeddig hallgattam volna a madarak dalát....

      Törlés
  3. Nahát, ez óriási! Most vette észre. Kinek jut eszébe ilyesmivel bíbelődni? Nagyon türelmes ember lehet, profi vágó és látod, megérte! Most itt örömködünk felette!:) A szereplők felsorolása..., hát, egy tünemény!!! Kösz, hogy feltetted!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is Emailben kaptam, és azonnal kényszert éreztem, hogy megosszam veletek. Azóta még párszor meghallgattam - valahogy el kell mosolyodnom tőle. És a mosoly jó dolog...simogatja az ember szívét.

      Törlés