2011. szeptember 14., szerda

Igaz szavak

Nem nagyon szoktam ilyesmit csinálni, de ma mégis.
Ezt ajánlom figyelmes elolvasásra !

 http://mindennapi.hu/cikk/blogok/bojte-csaba-keszuljunk-fel-a-hidegre-/2011-08-16/6215

(A kép régi gyűjteményemből való, sajnos nem tudom a helyét. Nem saját fotó.)


4 megjegyzés:

  1. Én is próbálnék "szakítani" a szokásaimmal - .... (nem írok linkeket) - aki nem hallotta/látta volna : 8 tonna liszt, közel 2000 gyerek egész évi kenyérellátáshoz elég lesz - ( Déva és Böjte Csaba ) OK!- tudom, nem csak kenyeret kell enni!- stb.
    (Én nézem azokat a "kisebbségi" ?- műsorokat is - ne soroljam- ukrán,szerb,román - stb.)
    Tegnap : a csángó (?) iskolások miket kaptak... és egyebek. Mindenkitől elnézést ! - senkit sem akarnék "érzéseiben megbántani!- meg az ismétlés "bármelyik ujjadat harapod meg, az fáj!" - Továbbá : azért az "egész világ" gondját-baját... nem fogom "felvállalni!".

    VálaszTörlés
  2. Milyen jó lenne, ha a világot sok-sok "Böjte Csaba" igazgatná! Biztosan jobban éreznénk magunkat benne. A különböző vallásoknak sem kellene gyűlölködniük egymás ellen.

    VálaszTörlés
  3. (csütörtök) Nem arról volt/van szó, hogy a tegnapi bejegyzésemet "megbántam volna!" - viszont az történt, hogy a későbbiekben már nem volt kedvem folytatni a témát. Pl. régebben ajánlottam azt a cikket, amiben "esett szó" arról, hogy "kies hazánkban" -állatokkal/növényekkel/magokkal (?) támogatják a rászorulókat...és annak a tapasztalatai. (A nap folyamán "hatottak rám" a legfrissebb hírek is...ne soroljam,- pl. 17-18 iskolában elzárták a gázt...) - stb.
    Nem vagyok "angolmániás" sem, de valamivel többet tudok (?) az angliai "zavargásokról" (is)- mint B.Csaba ?- természetesen a sok egyéb mellett,- azt nem tudom, hogy Romániában - valójában - milyen lehet az élet ! (Gondolom, ott is- mindenkinek más és más.)
    na, de ne bonyolítsam jobban !
    Ma még annyira sem "érek rá"- mint tegnap.

    VálaszTörlés
  4. (csütörtök) Üzenet(em) a "rendszeres olvasóknak"- vagy inkább azoknak, kiknek blogját "olvasom" (néha bele is "pofátlankodtam"- hozzászólással,- stb.) Természetesen nap mint nap "nézlek/olvaslak benneteket, -de a hozzászólásokat (mostanában) valamelyest hanyagolom.
    Mindenki "megértését" kösz'

    VálaszTörlés