2011. szeptember 2., péntek

OAK sziget


Találtam egy jó kis cikket – amiben említődő „kincsben” ugyan én cseppet sem hiszek, de hát azért egyszer el lehet olvasni…


   

De jót nevetnék, ha valaki már elkezdte volna piszkálni ezt a témát, és megpróbálta volna bebizonyítani, hogy ott is jártak az ősmagyarok és rovásírással fel is van oda írva, hogy hol is van a kincs…sőt, meg is találták, csak az előző kormány azt is elsinkófálta….

2 megjegyzés:

  1. Erről - talán - majd később ! (vagy nem )- esetleg lásd hozzá (addig) a rovásírások "többféleségét!" - ill. a "táblákat" (mostanában) az utak mellett...Komló,Mohács,Harkány ?- és ilyesmik.

    VálaszTörlés
  2. (szombat)
    Írtam máshol is - ma reggel "elment" a netem+a telefon is,de aztán valahogy "visszajött?"....de elég sok időt veszítettem. Értsd : csak-csak van egy reggeli "sorrendem", miket és milyen sorrenden nézek meg... és az egész "mindenség felborult."
    Más : egész jó sikerült a tegnapi programjaimat "lezavarni"- a csökkentett (?) buszjáratok ellenére is. A könyvtárban sem töltöttem sok időt ( dög meleg,-stb.) - felkaptam pár könyvet - és irány haza.
    És aztán csak olvastam... és tartok tőle, ez lesz ebben a 2 napban is a fő programom ,- ( hogy túl "előre" ne is tervezzek !) - Jó kérdés, hogy akkor meg minek vettem meg 2 x 220 -ért (?) a "hétvégi" 2 újságot...
    Na, majd csak lesz valahogy.
    ***********************************

    VálaszTörlés