2009. december 8., kedd

Csak a gondok. Mindig csak a gondok...

Hát az Élet – a nagy betűs – rendesen kiszúr velem… tegnap délutánra „eltűnt” az Internetem. Nem volt ADSL csatlakozásom – semmi, de semmi nem működött….. @x ugyan próbált rajtam segíteni, kölcsönadta a modemjeit, de hát nem avval volt a baj. Ma ebéd után ért ide a szerelő – és közölte, hogy mivel most váltottam csomagot /egy kicsit lassúbbra és olcsóbbra cseréltem az eddigit/ - a hibát ők követtél el, amiért elnézést kért, és percek alatt megcsinálta. Jó. Akkor megint elmentem, s mire hazajöttem ismét csak nem tudtam felcsatlakozni. Hívtam a 1412-t, na, akkor távsegítséggel sikerült, de most aztán ki se kapcsolom, amíg nem végzek a legsürgősebb feladataimmal. Aztán hogy mi lesz holnap, azt csak a Magasságos tudja. Nem értem én ezt, de mindegy, nem is az a dolgom, hogy értsem.


Délimtől pedig kaptam egy nagyszerű címet, amit azoknak, akikkel levelezésben állok, már elküldtem, de szeretném megosztani a „csak” olvasóimmal is. Az alábbi címen rengeteg festő még rengetegebb festményét lehet megcsodálni – már annak, akinek van ideje, mert ezt nem lehet fél óra alatt „átlapozni”.

http://www.mystudios.com/artgallery/
Egy képet az egyik megnézett sorozatból ide csatolok, ezzel azt szeretném kifejezni, hogy a lelkemben ilyesféle zenekar húzza a vidám nótát, mert /remélem/ helyreállt a rend, visszazökkenhetek a „normális” kerékvágásomba. Nem szeretem én már a drasztikus változásokat…
Más: @x ajánlott a tegnapi posthoz írt kommentjében egy jó kis olvasnivalót. Átnéztem, sok érdekesség van benne, s fantasztikusan élveztem a teszteket. Ha van türelmetek, csináljátok meg, szerintem Nektek is tetszeni fog !
Innen induljatok, aztán lehet benne böngészni !
http://www.azirastukreben.hu/kockakep-onismereti-teszt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése