2009. december 7., hétfő

Tartozom egy vallomással…

Most aztán bebizonyosodott: „Net-függő” lettem….
De tényleg…
Három egész nap meg kétszer fél gép nélkül – és úgy éreztem, valami nincs rendben az életemben. Egyszeriben nekiálltam sütni, nagytakarítani, szekrényt rámolni. /Hát most mondjátok meg, normális dolog ez ? :-) / Volt közben egy szegényeknek-ruhaválogatós délután is, félig átrendeztem a nagy szobát, aztán vissza… Szóval sehogy se leltem nyugalmat. A könyv „kiesett” a kezemből, egyszerűen nem volt türelmem hozzá. Délutánonkét nekiugrottam a vakvilágnak és „csak úgy” mentem kicsit, hogy kifáradjak. Szóval nem igazán találtam helyemet.
Időközben történt egy „baleset” is, nem velem, hanem a fényképezőmmel. Mondtam én, tudtam én, valahol a lelkem legmélyén, hogy mi /ő meg én/ nem szeretjük igazán egymást. És meg is történt a baj. Én nem tudom miképp, de csak egy magyarázat lehet rá: ott ahol a zsínór-csatlakozója van /annak a zsinórnak, amit a számgépbe kell dugni - nem tudom mi a hivatalos neve/ szóval ott kitört a gépből egy darab ! Állítólag /biztos/ azért mert feszegetve húztam ki. Igaz, a dugó, meg a lyuk elég nehezen passzolt – s ilyen esetekben ugye, nem csoda ha előfordul ilyesféle kellemetlenség, hogy ne mondjam baj…. Szóval, most van a gép javítás alatt, ergo, fényképezőm sem volt… Mint akinek egy keze meg egy lába hiányzik, kb. úgy éreztem magam.
Azonban nagy nagy örömömre sikerült Fő-szervízmesteremnek valami gyors megoldást találnia a számítógépem bajára, s ma reggel már szólt is: mehetek érte. El nem tudom mondani, mekkora volt az örömöm. Attól tartottam, a javítás még eltart a hét közepéig… Igaz, kicsit mindig félek, ha nekem kell a 123 zsinórt a helyére dugogatani /most se sikerült elsőre mind!/ - de azért csak-csak be tudtam indítani a masinát. Majd elájultam a millió levél láttán. Gyorsan /?/ átolvastam és szortíroztam őket. Van, amit elolvasás ill. egyszeri megnézés után azonnal törlök, sőt be kell valljam olyan is, amit már eleve meg se nézek, a címből látom, hogy ez nem érdekel, és máris törlöm. Most videók nézegetéséhez se volt kedvem. Aki szokott tőlem PPS-t kapni, meglátja majd, hogy nem túl sokat ítéltem megőrzésre és továbbküldésre méltónak. Most valahogy az adventi dolgok se tetszenek, vagyis viszonylag kevés van olyan, amit színvonalasnak tartok.
Na, ennyi elég is rólam…

Amiről még a gép tönkremenetele előtt akartam volna írni, ez volt:
Tudjátok-e mi a teremin ?
Aki nem, az itt részletesen olvashat róla:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Teremin
Én most láttam/hallottam életemben először.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése