2009. december 23., szerda

Na végre !!!!!!!!!

Megjött a nagyimobil hazánkba ! Az Emporia Telecom, az idősebbeknek készült mobiltelefonok piacvezetője Magyarországon is bemutatta az emporiaTALKpremium modelljét, amit pont olyan egyszerű használni, mint egy vezetékes telefont. A készülék ideális megoldás az ötvenen túli generációnak és azoknak, akik most kezdik a mobilozást. Sok idős ember várt már egy olyan mobiltelefonra, amit pont olyan egyszerű használni, mint a már megszokott otthoni telefonokat.
Az emporiaTALKpremium menü nélkül működik, minden funkciót az oldalt található csúszó kapcsolókkal lehet irányítani. Az SMS-ek írása és küldése is gyerekjáték ezzel a telefonnal.
Kamera és zene lejátszása helyett ez a mobil kihúzható telefonkönyvével és ujjvéghez illeszkedő nyomógombokkal tűnik ki, melyeket kiegészít egy olyan kijelző, melyen a betűméret és a kontraszt a gyengén látók igényeihez illeszkedik.
Az Emporia Telecom az egyetlen osztrák mobil gyártó, amely a világ 22 országában sikeres az idősebbek számára készített mobil készülékeivel. Az összes szenior mobiltelefon fejlesztése elismert kutató intézetekkel együtt zajlik. A fejlesztésben közreműködnek szenior szervezetek, orvosok és idősgondozó személyek. A termékfejlesztéshez az Emporia 2010-ig mintegy 14 millió eurót használ fel.
Az Emporia Telecom családi vállalkozás, melyet 1991-ben alapítottak. A cég a hatvanon túli generáció számára tervez, fejleszt és gyárt mobiltelefonokat. Az emporia kutató-fejlesztő részlege a 65 alkalmazottnak megközelítőleg harmadát teszi ki. Legfontosabb feladatuk, hogy a legbonyolultabb eljárásokat technológiai megoldásokkal leegyszerűsítsék. Az emporia készülékei az idősebb generáció elvárásaihoz alkalmazkodva készülnek, a cég ezen a területen piacvezető. Az osztrák cég székhelye Linzben található, termékei jelenleg a világ 22 országában kaphatók.
Nem tudom olvasóim közül ki az, aki szereti és maximálisan kezelni tudja a saját mobilját. Én utálom az enyémet. Már  3 évvel ezelőtt is kerestem ezt az új típust, mert hallottam róla, hogy létezik. Az ünnepek múltával az lesz az első dolgom, hogy utánajárok az ügynek...

Szöveg, képek: http://digiport.hu/cikk/mobil/megjott_a_nagyimobil_hazankba

1 megjegyzés: