2021. június 19., szombat

Nos, nálunk ez a helyzet:

Nem fogok kétnaponta cicás képeket mutogatni - megígérem... De mivel a hatodik napot töltöm itthon 24 órás "szolgálatban" - nem is történik más velem, mint hogy figyelem őket.  Az első két napi ijedt, félős kiscicákból aranyos, már kézbe-vehető állatkák lettek, nagyon jól esznek,  fél- háromnegyed óra játék után több órás szundi következik. Az éjszakát átalusszák, vagy olyan csendben vannak, hogy én semmit se veszek észre a mocorgásukból.  









10 megjegyzés:

  1. Most vannak felfedező úton, mindent meg kell nézni:) Engem az sem zavarna ha mindennap hoznál képeket annyira cukik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban kedves kis jószágok, jó nézni ahogy játszanak, ismerkednek a környezetükkel.

      Törlés
  2. VÉGRE!!! Tüneményesek!!!:) De! Írj minden nap róluk, mit csinálnak, hogy áll a szoktatás és kérünk sok-sok fotót! Ilyenkor megunhatatlanok!:) Nemük? A most következő kánikulában jobb, ha nem mozdulsz ki és velük múlatod az időt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó, majd írok gyakran róluk, (hiszen tény, ebben a forróságban más eseményről nem is nagyon tudnék beszámolni). Pillanatnyilag még bizonytalan vagyok a nemüket illetően - attól tartok, lány mind a kettő - de ez csak azért "baj" - mert a lányok ivartalanítása drágább. de nem érdekel...meg fog történni, aminek történnie kell...

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Nekem is örömöt adnak - én most erre nagy szükségem volt.

      Törlés
  4. Hát ez nem semmi, az egyik bögréből issza a macskafröccsöt, a másik meg már e-mailezik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látod, milyen jól lehet "nevelni" őket ? :-) Vannak már tündéri pillanataink...

      Törlés
  5. Tunemenyesek!Orulten hasonlitanak egymasra. Meg a homlokukon az orruk felett,kozepen az a ket "szarvacska" vonal is teljesen egyforma. Vagy olyan van minden cirmos cicanak? En sem bannam,ha surubben mutatsz kepeket, es irsz roluk. Foleg ilyen picikent,annyira bajosak!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kérésed parancs ! :-) Máris közreadtam a következő beszámolót !

      Törlés