2011. március 16., szerda

Mi lesz velünk (öreg netesekkel) ?


@x küldte. Olvastátok ezt ?

3 megjegyzés:

  1. Olvastam a Hétvégi Népszabadságban. Nem kell félni tőle, hisz már eddig is sok egyéb verzóváltást megéltünk operációs rendszer és hálózati eszközök tekintében. Annak idején a 2000 év váltással is sokat aggódtak, mégsem lett világvége. Nagy informatikai projektek voltak az ezredév váltásra. Sokan meggazdagodtak rajta. Az átlagfelhasználó, meg félve az összeomlástól lecserélte régi gépeit, és más projektek meg háttérbe szorultak.

    VálaszTörlés
  2. (Legyen igaza @ Múltmentőnek, de... )
    Nekem már a tv-hez is van 2 db.(!) médiabox-om vagy mi a neve,de ezt ne bonyolítsam. Van már vagy 2 db. routerem is, ami semmire sem jó (?) - vagy valami másabb van helyette. Hogy mi mindent "dobtam ki" az elmúlt 5 évben ?- ne soroljam. Csak semmi rinyálás! e-hulladékként ! -és nem a kommunálisba !
    Épp' olvasom,az EU (?) megnövelte kötelezően begyűjtendő e-hulladék kvótát ! (stb.)
    Hát,... valahogy majd csak lesz !
    Annyit ért ez a téma, hogy valamennyit már tudunk róla ! :-)

    VálaszTörlés
  3. Generációkról jutott eszembe,- (mondjuk én lennék a 3.- gyerekeim a 4. és az unoka az 5. ? )-Érdekes lesz ?- megint látnom egy időben 4 generációt !(?)- még szerencsés, hogy nem élünk egy fedél alatt!)
    Pár hete több "női lapot" (?) is átnéztem, -teljesség igénye nélkül - Anyák lapja / Baba magazin és baba patika (hogy csak a "Babásakat" soroljam...) Hát, "eszem megáll!" - de példákat ne soroljak! (többféle "műtej"-és egyebek) Bár régebben is "kitárgyaltuk"- szabályos "iparágak" vannak ráépülve egy-egy dologra !- és bizonyára a számítógép témára is.
    Na, ennyit.(még)

    VálaszTörlés