2011. április 29., péntek

Varázsbögre

Ha nyavalyogtam itt tegnap az elfeledett húsvéti lapokról, akkor ma - kiegyensúlyozásaképp az érzelmeknek – egy igazi „meglepi”-ről kell számot adnom.

Az embernek, ha valamiféle ünnepe (pl.szülinapja) van, a családja – (vagy annak legalábbis egy része) nem az adott napon, hanem vagy előtte hétvégén, vagy utána másik hétvégén, egy ráérősebb összejövetellel,  mondjuk közös ebéddel egybekötve  köszönti.

Most se volt másképp, akinek eszébe jutottam előtte megköszöntött, bár volt, akinek a konkrét napon is eszébe jutottam….itt is köszönet érte.
De hogy  az ünnep múltával és olyan baráttól, akire igazán nem is számított az ember, szintén érkezzen valami meglepetés, az olyan ritka, mint a fehér holló.
Márpedig nálam ez a madár járt. Tudom, hogy olvasnak – hát itt is köszönöm nekik !!! :-)

Nézzétek meg, milyen mókás/kedves, igazi meglepetést okozó ajándékot kaptam: 





Egy mesebeli varázsbögre !!

„Normál” állapotban sötét kakaó-barna, de ha beleteszel valami folyadékot, és azt a mikróban felmelegíted, megjelenik rajta a kép. Jelen esetben – és ezért  külön, plusz köszönet jár - Lilike 11 éves kislánya, a mosolyogva csontját rágó Borcsika látható a bögrémen:

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szívmelengető az ötlet, gondolom mennyire örültél!:)
    Isten éltessen sokáig, egészségben!!!

    VálaszTörlés
  2. Nem semmi !
    Ne legyek hangulatrontó! Borcsit ugyan személyesen nem ismerem,- remélem a valóságban jobban néz ki ? Igaz, látva az angol hercegi pár képeit (edényeken) ...jutott mindez eszembe!
    Kétségtelen, műszakilag is eléggé érdekes lehet a megoldás.

    VálaszTörlés
  3. Varázsbögre!!!!Kell ennél szebb és ötletesebb felköszöntés?Istenke éltessen sokáig, így utólag, és varázsbögre nélkül is.:-)))))

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a jókívánságokat ! Borcsika meg azért ilyen mókás a fotón, mert épp egy csontot rág, s emiatt tűnik úgy, mintha nevetne...

    VálaszTörlés