2020. augusztus 30., vasárnap

Voltak azért jó napok is.


Nem volt se jó, se szép az idei nyaram...de aprócska örömök mégis akadtak.
Pl. amikor elmentem újra Barátúrra, nem a barát-uramhoz, hanem  a barátnőmhöz, majd utána a sarultan karmelita nővérek mindenszentekről elnevezett kolostorához az új kálváriát fotózni.

Többet kellene „kimennem” a városból, a hétköznapi életemből…tán könnyebb lenne….







A kilátás a hegyről és a drága kicsi kuty....


 A kálvária képei itt láthatók: 








6 megjegyzés:

  1. Jövőre időben készüljél fel a nyári teendőidre hogy kellően feltöltődjél!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod Éva, minden attól függ, hogy a "nagy könyvben" mi van számomra jövőre előjegyezve. Már a tavalyi év is nehéz volt 3 temetéssel, idén már kettőn túl vagyok, ha a kedves Jóisten akarja, idén is bejöhet min. a harmadik...Nem könnyű folyamatosan az elmúlás közeli gondolatával és a veszteségekkel együtt élni.

      Törlés
  2. Szép ez a vidék. Most jön a kellemesebb ősz, ha teheted még válassz további célpontokat, most lesz érdemes kirándulni, ha nem lesz ez a fullasztó hőség.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már vannak terveim :-)
      Csak erőm is legyen hozzá....

      Törlés
  3. Én is azt mondom, hogy minél többször mozdulj ki! Végre, kicsit alábbhagyott a hőség, érdemes elindulni. Az ősz pedig csodás lesz, készülhet sok, szép fotó! Sorra nyílnak a kiállítások, s amíg nincs karantén, érdemes ezekkel is feltöltődni! Milyen helyes kép ez az öreg Fickóról! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vissza-néztem kicsit a blog "utazás" rovatát...Nos, az a helyzet, hogy itt a környéken olyan sokfelé jártam már (részben kálvária ügyben) - de azért remélem fel tudok még fedezni új helyszíneket. Csütörtökre máris van programom. Ha minden összejön, Geresdlakra megyek....

      Törlés