2015. február 25., szerda

Bernina Express

Ha valaki be akarna engem fizetni, erre az útra, szóljon, hogy időben elkezdjek csomagolni. Lehet a jövő héten is. Épp ráérek.
Ja, és ha lehet első osztályú, panoráma-ablakos kocsiban szeretnék ülni.
Köszi előre is.

9 megjegyzés:

 1. Úgy felizgattál, hogy azonnal beleástam magam a mélyebb infókba!:D Ha úgy vesszük, nem is olyan drága... Lehet, hogy ezt kérem házassági évfordulónkra!:))) Próbálkozni lehet, legfeljebb nem kapom.:)

  VálaszTörlés
 2. Ami azt illeti, még ha lenne is pénzem, nem tudnék segíteni.
  DRB bank
  2003-óta vagyunk kapcsolatban velük... igaz, pénzt nem tartunk náluk,de kissé idegesít,hogy mik történtek. (Vajon az elmúlt 12 évnyi elszámolásaikban volt-e hiba ?- és ne bonyolítsam.)

  VálaszTörlés
 3. Én mint csóró nyugdíjas csatlakoznék hozzád, mint kísérő! Fantasztikus élmény lenne.

  VálaszTörlés
 4. Ha megnyerem a főnyereményt meghívlak benneteket és együtt tesszük meg az utat a Bernina Express-en.
  Csodálatos lehet!

  VálaszTörlés
 5. Hurrá ! Akkor mostantól Kavicskám neked szurkolok - menjünk együtt. Szerintem fantasztikus lenne. Bár... most képzeljétek el, hogy beszélgetni meg nézegetni is akarnánk - hát nagyon össze kellene kapni magunkat ! Legyen előbb egy ismerkedési est és másnap indulhatunk szájat-tátani ! Mit szóltok hozzá leendő útitársak ?

  VálaszTörlés
 6. Én már évek óta célozgatok a családnak, hogy a 70-ik születésnapomat szívesen ünnepelném az Orient Expresszen. Szóval próbálkozom. :-) Most jön az újra tervezés, a Bernina Expresszen.
  Pici fiamnak szondázási céllal már ma megemlítettem az új kívánságot. OK, jött a válasz, semmi gond! Szerez egy projektort, letölt egy utifilmet a netről, beülünk a fotelbe, lesz torta, rágcsa, finom bor, és indulás. :-D

  VálaszTörlés
 7. Kerestem,azt találtam,hogy Chur,St.Moritz,Tirano között jár.Első osztályon kb.:35e.Ft.Nem sok,tudom relatív.Tirano és Lugano közt nyáron busz.
  Kisbela

  VálaszTörlés
 8. PZS beveszünk a csapatba ! Bár a fiad ajánlata se kutya :-) Végül már majdnem-utazás lenne az is....
  Kisbela, köszi az infót, nem is jutott eszembe, hogy utána nézzek, annyira álombélinek tűnt a lehetőség. De - bevallom, meglepett az ár, amit találtál.Igaz persze, az utazás nem csak a vonatjegy árába kerülne....

  VálaszTörlés