2022. november 23., szerda

Felkeresni ajánlom

Kivételesen most egy kedves és rendszeresen olvasott blogot ajánlok  elolvasásra, vagyis a két utolsó bejegyzést különösen. Magam se értem, miért is "nyűgözött le" engem ennyire ez a kert, melyről a beszámolók szólnak, de bevallom, többször végigpörgettem a képeket. Csodaszép hely lehet...

http://dunaninnendunantul.blogspot.com/2022/11/a-folly-arboretum.html

http://dunaninnendunantul.blogspot.com/2022/11/seta-az-edenkertben.html

További részletek itt láthatók: https://www.folly.hu/

Nekem ez a toboz formájú kilátó   és az "óriás-toboz" tetszett nagyon:







6 megjegyzés:

  1. Megnéztem, nekem nagyon tetszett, s bevallom nem is hallottam még erről a csodaszép helyről, pedig sok helyen megfordultam az országban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most talán már kicsit késő, de jövőre mindenképp ajánlom, ha tudsz, menj el. Biztos tavasszal is szép, de ősszel is gyönyörű. Megnézted a weblapjukat ? Van ott néznivaló bőven.

      Törlés
  2. Igen megnéztem, tényleg fantasztikus.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülnék, ha valami "csoda" folytán személyesen is bejárhatnám a területet - de így, "csak" fotók alapján is nagyon tetszik.

      Törlés
  3. Örömmel olvastam, hogy ennyire tetszett a két legutóbbi bejegyzésem a Folly Arborétumról és köszönöm szépen a megosztást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Néha meglepődöm, hogy itt a "közelemben"milyen szépségek vannak. Talán nincs elég reklámjuk - vagy nem tudom, miért nem hallottam még erről. De valóban nagyon tetszik a hely ! Na ezért is kell olvasni mások blogját !! :-)

      Törlés