2022. november 23., szerda

Még meddig ?????????

https://telex.hu/belfold/2022/11/23/egeszsegugy-korhaz-surgossegi-ugyeleti-ellatas-beremeles-szakdolgozo-pinter-sandor 


Olvasd el végig, mi a terv... Tényleg megáll az ész.

6 megjegyzés:

  1. Elkezdtem olvasni , de inkább nem is idegesítem magamat vele! Most nem olyan régen tapasztaltuk hogy jelenleg is milyen a sürgősségi ellátás közel 4 órán át vártunk arra hogy elküldjék férjemet egy másik intézetbe/ természetesen közben semmit nem mondtak hogy mire kell várni. Ez az egész ismételt átrendezés embertelen nem tudom hogy minden politikusnak egészségügyi végezettsége van ? Szerintem nem de akkor miért jut ilyen az eszükbe , még több egészségügyi dolgozó hagyja ott a pályát mi emberek meg gondolkodhatunk hogy mitévők legyünk ha netán rászorulunk . Hogy "még meddig" ? Ez egy jó kérdés!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod Éva, - különös tekintettel a korunkra - leginkább talán minket, öregeket érint a téma. Az ember valami pici biztonságot szeretne maga körül, és napról napra jönnek napvilágra olyan dolgok, melyektől az öreg ember totál pánikba esik. Minden nap arra gondolok, hogy a születésem és a kicsi gyerek korom (1945-55) sem volt túl vidám, de azt nem gondoltam, hogy az utolsó 10 év is ilyen lesz. Elkeserítőnek érzem, és nem látok semmi kiutat. És engem nem vigasztal meg, hogy most X ezer Ft-tal többet kaptam a nyugdíjamhoz, amiért egyébként 40 kemény évet dolgoztam - egy helyen..., s amit eredendően kevésnek tartok. Találtam ma egy jó szöveget, már bemásoltam, sok igazság van abban....Hogy ez van, ami - annak részben mi vagyunk az oka. De bevallom, én már nem igazán kívánkozom torkom-szakadtából ordítva tüntetni, és azt se vállalom - mint annyi fiatal - hogy külföldre meneküljek. Tehát maradok itthon, és szomorú szívvel nézem országom/hazám lepusztulását/kirablását. És nem értem, hogy miképp léteznek emberek, akiknek ez jó ????

      Törlés
  2. Látod, mióta és mennyien tiltakoznak és van valami látszata semmi. Sokszor nekem is az jut eszembe hogy mi az amire reagálnának az illetékesek? Hülyének néznek mindenkit azt csinálnak amit éppen akarnak mert ez nekik jó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi sem tart(hat) örökké. Hogy mikor és mi lesz az az esemény, ami átszakítja a gátakat nem lehet tudni, de hogy meg fog történni, abban egészen biztos vagyok.

      Törlés
  3. Legyen igazad, Mari. Egyeseknek igen vastag bőr van a képén, a szemedbe nézve állítják, hogy ők sose hazudtak, meg visszamutogatnak 15 évvel ezelőttre, és közben Rodolfót megszégyenítve lopnak, csalnak, hazudnak, és ehhez a mutatványhoz kellő számú talpnyalót találnak.
    Az egészségügyön meg faraghatnak, miután a legzsírosabb darabokat rég eladták olyan ballibsiknek, mint Csányi, Mészáros, Wáberer, Kóka, még milliárdos vissza nem térítendő támogatást is nyújtottak hozzá, miközben egyre azt hajtogatják, hogy a baloldal privatizálná az egészségügyet. És vannak, akik beveszik, és tovább hajtogatják, igen, a Gyurcsányék vizitdíjat szedtek, hát tényleg, 300 Ft évi 20 alkalommal.
    Mi a legutóbb a férjemmel magán ellátásra mentünk, nem akartuk kivárni a fél évet, csak a labor volt 56 ezer, az orvoshoz 2x kellett visszamenni, egyszer 30, egyszer 17. A legszebb pedig az egészben az, hogy volt egy vizsgálat, ami miatt be kellett menni a kórházba, gondolom, a használt eszköz nagyon drága (vagy ritkán kell a magánrendelőben), majd az ott leírt eredményt a magánrendelőben elemezte ki az orvos. Minek is hívhatnám ezt? Korrupció? Lopás? Szemfényvesztés? Parasztvakítás?
    Gondolom, sokan nem tudják ezeket az összegeket kifizetni, de az a kormányt legkevésbé se érdekli. Hulljon a férgese, annál kevesebb ellátást kell kifizetni. - th

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem nagyon tudok mit válaszolni.....A magam részéről teljesen reménytelennek látom, hogy az én hátralévő éltemben bármiféle pozitív változás történjen...Sőt !!!

      Törlés