2021. július 8., csütörtök

Ebben a szörnyű kánikulában...

...aludni mindenhol és bármikor lehet. Sőt ! Kell !













 

8 megjegyzés:

  1. Az alvással nincs gondjuk ahogy látom, milyen jóízűen alszanak , gondolom bármikor és bárhol:) Nagyon aranyosak, csak leülsz eléjük és gyönyörködhetsz bennük ha közben nem hat rád is ez a meleg és közben rád jön az álmosság:-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bár csak olyan jót tudnék aludni, mint ők...de ez bizony többnyire nem sikerül. A 24 órából 20-at biztos alszanak. És most már okosak, oda fekszenek, ahol éri őket a ventilátor szele :-)

      Törlés
  2. De jó nekik, csak ledőlnek és alszanak. De ebben a kánikulában mást nem is nagyon lehet csinálni, és nem is érdemes 😊. Nagyon aranyosak, úgy néznek ki, mintha sokat nőttek volna már.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes, ezt más is mondta, hogy -szerinte- nőttek. Én meg valahogy nem érzékelem. Olyan picurkáknak gondolom őket, mint 3 hete....De igazán jó cicák, nem panaszkodhatom rájuk. Esznek, játszanak, alszanak....

      Törlés
  3. Olyan szépek így, látszik, hogy jól érzik magukat az új helyükön. Nőttek, bizony nem is keveset, pár hét alatt. Késő őszre már egész nagyok lesznek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Milyen érdekes, hogy én meg nem látom :-) (mármint, hogy nőttek...)
      De máskülönben meg vagyok velük elégedve.

      Törlés
  4. Gyönyörűek lettek a cicusok! Milyen jól érzik magukat!:) Sok örömet bennük, velük!;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, van még kis időm, hogy évezzem velük az életet...Valóban aranyosak és olyan jó látni "egy kis életet" magam körül, ebben a bezártságban.

      Törlés