2021. július 3., szombat

Ízlések és pofonok....

...különbözőek - tartja a közmondás. Nos, ez egyszer nagyon igaznak érzem.
Felavatták Diana szobrát, ezt:


Nem fejtem ki részletesen a véleményemet. Szerintem.....hogy is mondjam finoman....nekem nagyon nem tetszik.... Tudnék még írni, de inkább nem teszem.  


10 megjegyzés:

  1. Még jó hogy megírták hogy kinek a szobrát avatták mert különben....

    VálaszTörlés
  2. Szörnyen giccses, vagy mondhatnám, negédeskedő. Szegény Diana. Úgy látszik, nem akadt egy jobb szobrász, aki meg tudta volna ragadni Diana egyéniségét, megformázni a szépségét.
    th

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyet szeretnék tudni: az alkotó megmutatta-e a tervet a gyerekeknek ? (talán igen, talán nem...) - de ha mégis látták, akkor miképp lehet, hogy ezt a tervet elfogadták ??? Vagy csak a 'csarlinak' mutatták meg és ez volt az utolsó bosszúja ???
      Egyszerűen nem értem...

      Törlés
  3. Gondolom ha két felnött gyereke akceptálta akkor minden rendben, a többi csak vélemény nyilvánitás mely ahány ember annyi féle. Csak egyet nem értek: akinek semmi köze hozzá az mièrt csinál problémát ebböl.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem hinném, hogy bárki is "problémát csinált" - itt szabad vélemény-nyilvánítás van, megírhatod, ha tetszik, meg azt is, ha nem tetszik valami.

      Törlés
  4. Itt talán nem is, nem is ide szântam direkt, de ha az ember az intenretes portálokat nézegeti akkor meglepödik a böséges reaktiókon. Én magam nem tudok különöebb kritikât megfogalmazni, mondhatnák te egy bunkó vagy, elfogadom. Egy biztos úgy vélem, Diana személyét egyéniségét visszaadni nem könnyü találn nem is lehet hüen megalkotni hogy mindenkinek megfeleljen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Véleménye - hangsúlyozom, ebben a blogban - mindenkinek lehet !!! Nem kell mindig és mindenben egyetérteni ! Tény, Diana egy olyan különös teremtmény volt, hogy nagyon nehéz (lenne) olyan szobrot alkotni róla ami mindenkinek tetszik. A világ tele van a fotóival és az "élő" képekhez viszonyítva egy akármilyen jó szobor is "csak" szobor. Július 1-én az RTL tv szinte egész nap csak róla szóló filmeket mutatott. Itt egyik meg is nézhető: https://www.rtl.de/cms/rtl-spezial-60-jahre-prinzessin-diana-verpasst-jetzt-online-auf-tvnow-nachholen-streamen-4788338.html

      Törlés
  5. Hát, ez érdekes! Köze nincs Diana finom, kedves megjelenéséhez - véleményem szerint - bármelyik pécsi szobrász magasan überelhette volna! Valószínű megvan az udvari szobrászuk, akitől ennyire futotta és ami a lényeg, a megrendelőnek tetszett. A fiait sajnálom.
    EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!!! Mielőtt bárki, bármit... Ha jól tudom, egyelőre szabad vélemény nyilvánítás van mifelénk. (Most vettem észre a fenti hozzászólásokat.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. IGEN ! Itt mindenki leírhatja, amit gondol. És igen, maximálisan egyetértek én is veled. De bevallom, azért kicsit elgondolkodtam a dolgon - mármint a londoni történéseken... Más világ, másképp gondolkodó emberek, vagy ki tudja ....

      Törlés