2021. november 28., vasárnap

Heli a Marson

Nem értem, nem tudom, miért van bennem valami furcsa, félelemmel vegyes érzés a fenti videó megtekintésekor (után)? Aki olvas, tudhatja, minden, ami csillagászat, űrkutatás, érdekel. És mégis. Most, ahogy ez a pici kis heli a nagy semmi közepén egyszer csak felszáll, majd ide-oda röpdös, valahogy nem okozott eufórikus örömöt. Inkább az jutott eszembe, hogy miért is tagadjuk annyira, hogy a Földre idegenek (is) látogathat/tak/nak ? Hát ha mi, parányok már ezt tudjuk produkálni, akkor tőlünk fejlettebb civilizációk miért ne jöhetnének körülnézni ide hozzánk ? 

Na jó, ezt csak most úgy leírtam.  Millió dolgom van, újra "ruházok" - remélem közben elfelejtem ezeket a gondolatokat.

(Bár, miért is kéne elfelejtenem ???)


Az "Index" Tech-Tud oldala tele van érdekességekkel.
Érdeklődőknek esetleg még ajánlanám:
https://index.hu/kulfold/2021/06/25/pentagon-ufo-jelentes-foldonkivuliek/



6 megjegyzés:

  1. Ha léteznek is valahol inteligens lények és hozzánk hasonlóak vagy ki tudja milynek ès a mi kis parányi bolygónkra akadnának, az valóban egy melepetés lenne. Azonban nagyobb izgalmat okoz pillanatnyilag a minket megátogató újabb virus változat vagy változatok amik még a világra leselkednek és egy napon térdre kényszeritik. Elnézést a pesszimista megnyilvánulásért de valahogy van ilyen érzésem ami talán a korral jár.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hosszasan tudnék a témáról beszélgetni - ha lenne módunk rá....Nekem is megvan a véleményem a vírussal kapcsolatban, és lehet, nem is vagyok egyedül...
      Elég szomorú - épp ma mondtam valakinek - hogy életem elején nehéz éveket éltem meg (háború után) és sajnálom hogy a vége se túl rózsás. De - talán így könnyebb lesz elválni....

      Törlés
  2. Ne haragudjál nem kivántam szomorúságot okozni , de ez a Corona idöszak teljesen megkeveri az érzelmeket. Inkább folytassuk valami finom falatokkal. A kékhagymás pürét legközelebb megpróbálom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem vagyok én szomorú - csak "tárgyilagos"...De majd kigondolok holnapra valami vidám témát, vagy jó kis receptet. :-)
      Írd meg, hogy ízlett-e a hagymás püré !

      Törlés
  3. Gondolom nem lehet rossz hiszen hasonlót raclet- sajttal már csináltunk. Az apróra vágott hagyma a sajtra szórva beleolvad a sütüben és együtt sül vele. A végén bors vagy spezial raclet-füszer keverékkel izesitve kerül fogyasztásra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No ezt a fűszeres variációt még nem próbáltam, de lesz rá idén télen alkalom...

      Törlés