2022. április 15., péntek

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok !



Az elmúlt évek húsvéti "alkotásaiból"  gyűjtöttem össze az alábbi képeket:








 

Tudom, hogy mások ezerszer szebbet képesek festeni...De én nem akarok tojásfestő versenyen indulni  és a családom tagjai örülni szoktak az én hímes tojásaimnak...Szeretettel készültek, nem versengésre...

Ezt nem én csináltam... 😆 egyszerűen "csak" aranyos...
Legyen már itt a végén egy szép kép is...


10 megjegyzés:

  1. Én is kívánok szép húsvéti ünnepet sok szeretettel. Nagyon szépek az alkotásaid, jó, hogy van kedved nekiállni, és elkészíteni. Többet ér bármilyen boltban vásárolt giccses dolognál.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Míg rajzolgatom őket, azokra gondolok - sok szeretettel - akiknek csinálom. És ettől nekem mindegyik tojás kedves és szép lesz. És azt hiszem, akiknek adom ezt ők is érzik....

      Törlés
  2. Ez igen!Gyönyörűek!
    A lelked,a szereteted bennük van.Gratulálok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a szeretetemet festettem rájuk, mert versenyen nem indulnék velük :-)

      Törlés
  3. Kivánok én is kellemes ünnepeket, jó étvágyat a sok finomsághoz. Egy külön Kompliment a gyönyörüen festett himestojásokhoz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, a kívánásokat - és a dicséretet...

      Törlés
  4. Gyönyörűek a festett tojásaid, nagyon ügyes vagy! Egyik szebb mint a másik, csak gratulálni tudok hozzájuk, büszke lehetsz hogy ilyeneket tudsz csinálni!
    Legyen szép húsvétod! 🐇🐰🌷

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Katalin, nektek is kellemes ünnepet kívánok. A tojásokra újra csak azt tudom mondani, szeretettel készítettem, talán ezért látjátok "szépnek"...

      Törlés
  5. Gyönyörűek a tojásaid, gratulálok! Legyen békés, szép az ünnepetek a cicusokkal!:) Egy kis sonka csak jut nekik is! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, én szeretem ezeket a kis hímeseket, miközben rajzolgatom őket, a családom tagjaira gondolok és ettől "értékesek" nekem. Cicókák inkább csirkemellet kapnak - az olcsóbb :-)

      Törlés