2022. november 30., szerda

Micsoda-csoda

Olvasom, hogy már zenélnek is egyes magyarországi utak. Mondhatnám, hogy megáll az eszem, de nem mondom, hiszen tudom, Magyarországon élek, a bolond  vezetők hazájában.

Egyes helyeken út sincs, máshol - és rengeteg máshol - katasztrofális állapotok uralkodnak - de elmondhatjuk, hogy van zenélő utunk. Hát ha valaki erre azt mondja, a magyar vezetők normálisak, akkor igencsak csodálkozom...

https://rtl.hu/belfold/2022/11/28/megepitettek-magyarorszag-masodik-zenelo-utjat




4 megjegyzés:

  1. Mikor tegnap én is megláttam ezt nekem is azt jutott eszembe hogy de sokan örülnének ha egyenletes sima útjuk lenne:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem igazán tudom, hogy az, aki ilyesmit engedélyez, aki ilyesmiért fizet, az hétköznap hol jár ? Vagy csak helikopterrel jár és nem látja az utat a lába alatt ? Mert nem tudom elképzelni, hogy józanul gondolkodó és Mo.on élő ember az ilyesmit fontosabbnak tartja, mint a közutak járhatóvá tételét.

      Törlés
  2. A gyerekek imádják. És mivel csak akkor szól jól, ha 80nal megy rajta az ember, kevesebb lesz a száguldozás. Maga a zenélést pedig némi festék biztosítja. Jópofa.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azon a pénzen, amibe ez került pl. bőven meg lehetett volna csinálni a mi utcánkat, hogy a házam falát minden esőzéskor ne áztassa 20 cm magasan a lezúduló esővíz...Kértem...ígéretem is van - több éves.... De a pénz nyilván elment az úti-muzsikára, és hasonló baromságokra. A házam meg csak ázzon, nekik nem fáj ha összedől....

      Törlés