2021. március 10., szerda

Kinek a fia ?

Ez itt az én magánvéleményem. Tudom/látom/olvasom, sokan vitatják, az angolok meg különösen érzékenyek a témára...
Mindegy - egyelőre szabad leírni, amit gondolok és nem vagyok egyedül ezzel as furcsa gondolattal.
Hogy a kis felfuvalkodott hercegecske és a beképzelt félvér neje miképp nyilatkozott Amerika első-számú riporternőjének, azt, aki hallotta az interjút, tudja. Aki nem, az talán olvasott róla, aki még ezt se, azt meg úgyse érdekli, tehát nem is kell, hogy tovább olvassa, amiket itt összehordok.
Lehet, igen, biztos kissé régimódi az angol királyság. Minden valószínűség szerint baj, hogy nem alkalmazkodnak/tak kellőképp az „idők szavához” – de akármelyik változat is igaz, ha én ebbe a családba születtem volna bele, nincs az a szépsége barna-sárga-fehér akármilyen ember, akinek a kedvéért a saját fészkembe piszkítok. Még akkor se, ha fájlalom, hogy a „semmiért”(csak a származásom okán kapott) pénzek egy részét megvonják - jogosan - tőlem….
Márpedig a kis vörös ezt tette.
De !
Csodálom, hogy a királyi udvar (vélhetőleg Diana megszépített emléke miatt) nem hajlandó nyíltan elismerni, hogy a hercegecskének nem sok köze van a királyi családhoz. Ott nőtt fel. Igen. Ez igaz. De az apja …szóval az apja nem a Károly volt. Az biztos.
Nem magyarázgatok tovább, csatolok pár képet. NEM én találtam ki. Tele vele a világ...És én is régóta tudtam erről, mégse hirdettem. De most, hogy a kis veréb belepiszkított az általam nagyra értékelt család „fészekbe” – na, hát most leírom, amit régesrég gondoltam róla.
Nem tévedtem. Nem folyik az ereiben királyi vér és „csak neveléssel” semmit se lehet megváltoztatni.









Lenne még kép...de talán ennyi is elég....

Lehet, hogy nincs igazam, de miképp fentebb is írtam, nem vagyok egyedül ezzel a cseppet sem jó érzéssel...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése