2023. március 8., szerda

Hogyan tovább ?

Volt  mostanában elég sok álmatlan éjszakám. Többek között a blog-témán is gondolkodtam. Kell-e nekem ? (nekem, hangsúlyozom) mert az látszik, hogy másokat különösebben nem érdekel már. Az a pár régi, hűséges olvasó, aki néha visszajár jól ellenne nélkülem.

Az életem is lelassult, elmúlt az idő fölöttem, nyilván a témáim se érdekfeszítőek, ahogy visszanéztem a bejegyzéseket, inkább önmagamnak készül ez a "napló-féleség" - amit már csak megszokásból blognak hívunk. 

De -nem tagadom- bizonyos bejegyzéseket igenis örömmel olvastam újra. Felelevenedtek szép emlékek - és ezek után döntöttem, hogy mégiscsak folytatom - nem nagyon törődve az olvasók létszámával. Aki jön,  vagy kommentel, annak örülök, köszönöm, de ha senki se jön, akkor is  szükségem van nekem erre a "játékra" - hisz nagyjából már csak ennyi maradt a "régi szép időkből"....

Örülök, ha érdekes, szép dolgokról olvasok, vagy ilyesmit látok, jó lenne "megosztani" - de mondjuk igazából nincs kivel, hiszen egyedül élek - s a macskákat nem nagyon érdekli az, ami engem viszont igen....

Így hát marad a blog.

Aki bújt (olvas), bújt, aki nem, az nem...Jövök....(=írok továbbra is).

(Zárójelben: hmmmm.... a keresőbe írva ezt  a fenti mondatot, elég érdekes dolgok jönnek elő...)

Egyébként: lemaradtam a tavasz beindulásából. Ma vettem észre, hogy nyílik már a mandula, a kökény, és nyilván fent a Mecseken a hóvirág és társai...




6 megjegyzés:

  1. Én nagyon örülnék ha folytatnád, a saját magad és a mi örömünkre. Nekem több blogom van, és némelyiknél én is úgy érzem, hogy csak magnak csinálom, mert alig van érdeklődő iránta. De kell valami játék, ahogy te is írod... De a te témáid igenis érdekesek, sok újdonságot, ismeretlen információt tartalmaznak. És sok szépséget mutatsz be, ami a világon van. Úgyhogy bátran és jó kedvvel folytasd.
    A virágzó mandula nagyon szép, és ha jön a tavasz kirándulj, sétálj sokat, fotózz továbbra is. Én várom....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Belül valami "kényszerít" arra, hogy folytassam.Nem tudom elképzelni az életemet anélkül, hogy a "beszélgetésnek" ezt a formáját ne gyakoroljam. Remélem lesznek szebb, jobb témáim is, mint az elmúlt napokban voltak.És igen, várom a tavaszt, remélem lesz lehetőségem több sétára és fotózásra.

      Törlés
  2. Jól döntöttél írjál továbbra is sokszor találtam már olyan infókra nálad ami az én figyelmemet eddig elkerülte. Csodás ez a fa !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pár napig bizonytalan voltam, de döntöttem, írom én ezt a napló-féleséget továbbra is, aki jön olvasni, annak köszönöm - de nekem is jót fog tenni, ha nem hagyom most abba.... A mandulák (is) csodásak, erre mifelénk sok van.

      Törlés
    2. Várom a mecseki tavaszt, legalább a fotóidon!

      Törlés
    3. A jövő hetet még valahogy ki kell bírnom (pénteken lesz a temetés) - aztán megyek. Remélhetőleg az idő is kedvezni fog. Nagyon vágyom már "kifelé"....

      Törlés