2023. szeptember 22., péntek

A villamos a Balokányba költözött

Panaszkodtam és nyafogtam valakinek telefonba. Aztán elküldött sétálni....Igaz minden alkalommal mondja, amikor beszélünk, hogy többet kellene mennem  és ráadásul tudom, igaza van. (Ó, hol vannak a régi Lili-sétáltatós napi 2-3 órás sétáim........)

Lusta vagyok, öreg vagyok, nemtudommibajomvan. Ja, nincs kutyám....tán az.....

Azért mégiscsak lementem estefelé a Balokányba, megnézni a villamos új helyét. Itt vannak a dokufotók:(Persze csak néhány a 73-ból....)


















Itt az ősz....


6 megjegyzés:

  1. Szerintem most jobb helyre került a villamos, kedves làtványossága a ligetnek. És idáig is járt egykor.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek. Jobb helyen van, mint volt. A park pedig szép, rendezett, jó benne sétálni.

      Törlés
  2. Sokat sétáltál ha ennyi szép fotót tudtál készíteni! Kutyád nincs azt tudom de a cicáid hogy vannak?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem túl nagy ez a park, egy óra se kellett a körbejáráshoz és a rengeteg fotó elkészítéséhez. De ha nincs valami rendezvény, akkor kellemes, csendes hely, egyébként tőlem gyalog is csak 15 percre van. Cicák jól vannak, de napközben a melegben többnyire elbújnak valami árnyas helyre a szomszédban és csak enni jönnek haza. Éjjel meg...hát a csoda tudja merre járnak, de többnyire nincsenek itthon.

      Törlés
  3. Nagyon jó képek! Szép a park, a virágok, hangulatos kis tó. A mocsárciprus gyökerei is nagyon jók,egy különlegesség. A vácrátóti botanikuskertben is van ilyen fa, azt már láttam élőben is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én Pécsett nem is tudok más helyen ilyen különleges fáról. A park most valóban szépen rendben van...volt idő - amikor igencsak más volt a helyzet, de szerencsére ez elmúlt. Most már csak a 30-40 éve bezárt strandot kellene megnyitni, az is ott van a park K-i felében, de sajnos évtizedek óta nem üzemel.

      Törlés