2024. június 14., péntek

Három év

Három évünk története képekben: 
2021

Még a mamával....

Lehet őket "nem-szeretni" ?

Eldőlt.....

Már "itthon"....


Ismerkedés  az új lehetőségekkel....majd elfáradás után szundi

        2022



Egy évesen kint és bent.....

2023



Ugyanott - de már két évesen....

2024.




Ezek pedig idei képek, de sajnos egy olyant nem találtam, ahol ébren lennének. Ugyanis enni és aludni járnak haza....

 "Amikor egy hathetes kiscicát megfog az ember, és a tenyerén érzi, hogyan zakatol a kismacska szíve a félelemtől, egy életre szóló kötődés jön létre ember és macskája között. Felelősséggel tartozunk értük, és ők a gondoskodásért szeretetet adnak, jobb emberré tesznek bennünket. Ezért van igaza Szabó Magdának, és mindenkinek, aki azt gondolja, hogy állatok nélkül lehet élni, csak nem érdemes."  
Homonnay Gergely  

https://hu.wikipedia.org/wiki/Homonnay_Gergely



Nos, ennyit a macskákról - a harmadik születésnapjuk alkalmából....


8 megjegyzés:

  1. Hihetetlen hogy már három évesek , cukik kicsiként és most is! Azt kívánom hogy még sok évig örüljetek egymás társaságának !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha nincs a naptáramba beírva, szinte én se hiszem el. Valahogy "mostanában" olyan gyorsan múlik az idő.....Köszönöm a jókívánságodat, nem tudom mennyi időt kaptunk, de szeretnék velük maradni, míg élnek....(merthogy megígértem nekik.....)

      Törlés
  2. Szépek a cicák, még sokáig éljenek! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Pipulka - ezzel egyben nekem is hosszú életet kívántál, mert muszáj addig itt lennem, míg ők élnek...annyi nyomorúságos állat-sorsot látok, hogy őket szeretném megkímélni....

      Törlés
  3. Én sem gondoltam volna, hogy már három évesek, nagyon rohan az idő! Nagyon aranyosak minden ételkorukban, de legjobban az első három képen a legcukibbak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy van ez minden élőlénnyel - velük is - hogy még picike korukban imádni-valóan aranyosak.......aztán egyszer csak felnőnek..........és sokszor nem ismersz rájuk. Nem akarod elhinni, hogy ők ugyanazok...

      Törlés