2024. június 29., szombat

Megmosod ?

 Megmosod-e a banánt, narancsot ? Mert hogy nem mindenki….

Engem kinevettek ezért, hiszen:  "Lehámozzuk a héját és azt nem esszük meg !"  
Márpedig gondolkodj el, hány kézen és miféle körülményeken ment keresztül, amíg az asztalodra/tányérodra tetted… És miközben szép ügyesen lefejted a mocskos héjat (bár ez nem látszik, mert nem krumpliról van szó!) a gyümölcsnek azt a részét is fogdosod, amit mosatlanul megeszel.....
Brrr….
Na, szóval én megmosom....

 http://bananas.wp-example.net/bananas-orange-9.html



1. Persze, lehet, hogy felesleges...de vannak ilyen "megrögzött" szokásaim....
2. Amúgy meg ki a csodát is érdekel mindez...............? Szabadságra kellene mennem......blogostól, mindenestől...csak nem tudok dönteni, hogy az Északi, vagy a Déli sarkra menjek-e ?




3 megjegyzés:

  1. Katalin megjegyzésével valami hiba történt, csak bemásolni tudom:
    '"Nekem még sosem jutott eszembe a banán héját, vagy a narancsét megmosni evés előtt, de meggondolandó..."

    VálaszTörlés
  2. Én a citrusféléket sikálom, de a banánt megmosni még nem jutott eszembe, pedig ezen az alapon logikus lenne :) Amit viszont nagyon nem szeretek, amikor a gyerekeket rakják be mindenestől a bevásárló kocsi pakolós részébe. Aztán az ő cipőtalpa után tedd be a kaját, ami utána megy a hűtőbe... legalább a kenyérféléket fel szoktam akasztani a gyerekülésre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Maximálisan egyetértek veled...Én egyedül az ALDI-ban található "magas" kocsikat szeretem, ez olyan, mint más boltokban a mozgássérültek részére fenntartott kocsi. Be kell valljam, a Spárban többször ezt használom én is. De a földön húzgált kosarakat se szeretem (Penny) ... egyszóval gond van a legtöbb helyen és ha megoldható, inkább a saját szatyromat viszem, s a pénztárnál abból pakolok ki, meg be..(Még nem szóltak érte.)

      Törlés