2020. szeptember 16., szerda

Megújul a blogspot - meghülyül a blogíró

Kíváncsi lennék a blogot író ismerőseim véleményére:
Ti is valami lehetetlen őrületnek tartjátok azt a variációt, amit most okt.1-től ránk kényszerítenek ?




Sajnos nincs lehetőségem se tiltakozni, se megtartani a régi formát. Hát akkor marad két lehetőség: vagy abbahagyom, vagy szenvedek az újjal. 
Még nem döntöttem....


6 megjegyzés:

  1. Én is szenvedek, és az új felületen tovább tart 1-1 poszt megszerkesztése. Azt hiszem módosítok majd a posztok formáján, pl. ha képek közé nem írok szöveget hamarabb megvagyok. Én igyekszem megszokni, de abba nem akarom hagyni. Még sok-sok megírandóm, megmutatni valóm van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én egyszerűen nem értem, miért volt erre szükség. Nagyon sokan használtuk/juk ezt a fórumot, megszoktuk, megszerettük, ismerjük, nyilván jónak tartottuk. Akkor most kinek, miért, mi baja volt azzal, ami eddig jól működött?
      O.K. tudom ezek csak költői kérdések. Még csak arra sincs lehetőség, hogy a "feltalálóknak" valahol jól be lehessen olvasni...(vagyis én nem találtam ilyen helyet...)

      Törlés
  2. Egyetértek. Amikor először hírt adtak a nagy újításról, megnéztem, de abszolút nem tetszik. Inkább az évek óta meglévő hibákat (pl. statisztika) kellett volna végre megoldaniuk a fejlesztőknek. Így nálam a belépés utáni első gombnyomás mindig a "visszaállítás a régi felületre". Elvileg van visszajelzési lehetőséged - a bal oldali menüsorban "Súgó és visszajelzés" pont alatt ... de hogy nézi-e azt valaki az már más kérdés.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos "visszaállítani" csak pár napig tudtam, a szerkesztő felületen volt egy ilyen lehetőség, de már tegnap ez a változat eltűnt - vagyis ez van, ami van....és nem tudom, de tényleg nem tudom, akarok-e én ezzel, így szenvedni ? Mert nagyon más, mint az eddigi, és az a kevés kis kedvem, ami nemrég visszajött a blogíráshoz, hát az is kezd elszivárogni...
      Ám meglehet ez is volt a cél. Sokan írkáltunk itt össze-vissza, feleslegesen foglalva a helyet...
      Szóval én még nem döntöttem.

      Törlés
  3. Ezt a kérdést már én is felszerettem volna tenni hogy kinek mi a véleménye? Azt nem tudom hogy ez miért jobb mint az előző? Azt hallottam hogy így könnyebben tudnak az okos telefonnal rákeresni a blogokra receptekre. Lányomat kértem hogy próbálja már ki /mivel nekem csak "buta" telefonom van:-)) / és semmivel nem jobb mint előzőleg a rákeresés.Engem ami zavar az olvasandó blogoknál nem magyarul van hogy mikori a bejegyzés és kétszer kell rákattintani a blog linkjére mire megnyílik. A bejegyzések már úgy ahogy mennek bár van mikor eltűnik és írhatom újra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És akinek nincs okostelefonja, az már nem is ember...
      És amikor te a saját blogodban akarsz valamit visszakeresni, az teljesen egyértelmű ? vagy a kommentek ? Én pár napja próbálkozom, de csak bosszúságom, gondom van az egésszel.

      Törlés