2020. szeptember 29., kedd

Rövid hír

 

Azt írta nekem a gugli, hogy fogyóban a tárhelyem. Most aztán bajban vagyok, majd jön a segéderő hamarosan (ha ráér) – és lehet, hogy a blogot(blogból) törölni kell. Én ezt az egészet nem értem – de a kálváriás blognak meg KELL maradnia, tehát lehet, hogy a személyes nyavalygásaim blogját, vagy annak egy részét (?) törölni fogom.

Engem állandóan érnek meglepetések.

És még ha jók lennének….

De nem.


8 megjegyzés:

  1. Nekem már többször is betelt, igaz én sok képet teszek fel cikkenként, bár eléggé visszaméretezve, és még így is kb. kétévente törölnöm kell a régi cikkeket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No, akkor én ne szóljak, nekem 2007 óta vannak fent anyagok. Bizony neki kell állnom a selejtezésnek....

      Törlés
  2. Szöveget nem nagyon érdemes törölni, az nem sok helyet foglal, 95%-ban a képek foglalják a tárhelyet.

    VálaszTörlés
  3. Semmit nem kell törölni!! a beàllítàsoknàl felad egy olyan opciót, ami lekicsinyíti az összes fotót, amiből sem te, sem külső szemlélő nem vesz észre minőség romlást, és újra lesz majdnem 15 GB tárhelyed!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, elhihetitek, informatikus nélkül ma már netezgető öregasszonyok semmire se mennek...
      Unokaöcsém segített, megtalálta a baj okát. Nem is értem egészen, valami felhőről van szó, meg aztán töröltük, de mégse törlődött...meg a fene tudja. Mindegy is. Helyreállt a rend. De csak altatóval tudtam elaludni éjfél után...

      Törlés
  4. Már az én blogom is 10 éves lesz és bizony elég sok bejegyzésem van ettől félek én is hogy egyszer azt mondják elég...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha módod lenne, nézesd meg informatikussal - de látod, én 2007 óta írom a blogot, majd 4500 bejegyzés van és mégse ott volt a baj..... A részleteket lásd az előző kommentelőhöz írt válaszomban - ámbár én ezt se értem, de mindegy. Működik és nincs baj. Szerintem nálad se lehet ilyen tárhely probléma.

      Törlés