2009. október 30., péntek

Mese a szegény magányos báróról

Na most egy kis fohász... Csak legalább addig működjél drága kis gépem, amíg benyomatom ide a szövegemet....

Komolyan mondom, néha azt érzem, hogy „megálla zész és visszanéz…”
Ebéd után nem akartam elpilledni, mert feladatom volt, bekapcsoltam a TV-t és az egyik adó déli magazinműsorát kezdtem nézni. Van ebben a s…tól a repülőig minden: politika, hírek, napi események, sztorik a sztárokról, stb.
Sok hülyeséget láttam/hallottam már, de hogy egy echte nemesi család sarja Báró X.Y. /ráadásul egy bitang jóképű pasi/ egy szappanopera-félében keressen magának feleséget….hát szóval ez azért már elképesztő.
Igaz, persze keresnek falusi fiúk/lányok, vagy az ég tudja még miféle emberek is ilyen „házasító sóban” társat, na de hogy egy  felső tízezer-beli is rákényszerül erre, azt nem értem. Ha én ilyen család tagja lennék, nevem meghurcolásának érezném ezt a kutya-komédiát. (Igaz, még egyszerű polgárként se vállalkoznék nyilvános párkeresésre…)
Mutattak részleteket az elmúlt pár nap eseményéiből, 6 lány jelentkezett akiknek mindenféle próbát kellett „kiállni” – elképesztő tudatlanok, hellyel-közzel modortalanok, vagy nem is tudom, primitívek voltak. Egy képsor tűnt nekem ma „természetesnek”, amikor a diszkóba mentek a báróval. Na, ott elemükben voltak. De ezen kívül aztán sehol máshol, semmi másban…
Szóval nem tudom, miféle ember lehet ez a gróf, de hogy nekem ingyen se kellene így, az biztos.

 
A pasi neve egyébként Cornelius von Zitzewitz – a Googleban elég sok minden van róla /németül/ hát nincs türelmem jobban kutakodni utána, de azt hiszem, az ősei nem lennének túlságosan büszkék rá.….
Hiába ilyenek az iskolái:
Hochschule für Musik "Hanns Eisler" Berlin, 1998 - 2000
Klavier , Diplom Oklevél Piano
Musikhochschule Mannheim , 1996 - 1998 Music in Mannheim, 1996 - 1998
Klavier , Zwischenprüfung Zongora, Intermediate
European Business School Oestrich-Winkel , 1992 - 1993 European Business School Oestrich-Winkel, 1992 – 1993
Beszélt nyelvek: Német, angol, spanyol, francia

Hát kérem érnek meglepetések....

Kép: http://www.am-ende-des-tages.de

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése