2009. október 14., szerda

No, egy ilyent elfogadnék...

A kandalló sokaknak szíve vágya, hiszen funkciójában és jelenlétével nagyban hozzájárul otthonunk melegéhez, lakásunk hangulatához. A legtöbb kandalló hátránya azonban, hogy kialakítása, tisztántartása rendkívül körülményes, költséges és időigényes. A Blomus, a Vidro és Chimo legújabb bio-kandallóinak beszerelése és használata egyszerű, egyedi formatervezésű darabjai pedig tökéletes kiegészítői lehetnek bármilyen modern enteriőrnek.
A formatervezett, rozsdamentes acél termékeiről híressé vált német Blomus cég két új termékcsaládjával valódi újítást hozott a kandallók terén. A bio-alkohollal (etanollal) működő, rozsdamentes acélból készült innovatív kandallókhoz nincs szükség kéményre, gázcsőre, így hatalmas átalakítás és befektetés nélkül, bárki kellemes hangulatot teremthet lakásában. A kandallók látványosak, valódi tűz lobog bennük. A bio-etanol égése során vízgőz keletkezik, mely segít a száraz levegő párataralmának javításában.
Változatos designjuk között bárki megtalálja a lakásába leginkább passzolót. A klasszikus kandallókhoz legközelebb álló falra rögzíthető „hullám” kandalló mellett találunk hajóablakra emlékeztető, hengeres alakú álló, padlóra helyezhető, dohányzóasztalkaszerű kandallókat is. A kiegészítők, mint a parázsvédő üveg, a fatartó, a piszkavas szett bár a Blomus kandallók mellé is tökéletes deoráció, de ezek elsősorban a fatüzelésű kandallók mellett kapnak funkciót.
A Blomus kandalló népszerűségét jól mutatja, hogy világszerte egyre keresettebb, mely nemcsak különleges formáinak, egyszerű kezelhetőségének, de környezetbarát tulajdonságainak is köszönhető. / http://www.hg.hu/cikk/vizgazfutes/7977-kandallot-akar-kemeny-nelkul-is  /


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése