2021. augusztus 6., péntek

Kép nélkül.....

Valamikor réges-régen egyszer már felfedeztem ezt a weboldalat. http://www.ad6kap6.hu Most megint rábukkantam. Nem akartam, (se kedvem, se türelmem) összehasonlítani a mai hirdetéseket az X évvel ezelőttivel, "csak úgy" kimásoltam néhányat (hibástól, mindenestől). És utána csendben hálát adtam, hogy nekem nem kell(ett soha) ilyesféle hirdetést feladni.
Sokszor eszembe jut mostanában (megint) kedvencem, Mosonyi Alíz Szekrénymesék c. meséje. Ha anno nem olvastad, nézz most bele ! https://aranyosfodorka.blogspot.com/2018/10/mese.html

Ezeket a hirdetéseket olvastam: (sehol sem javítottam bele...)

Kedves csoport társak! Segítséget szeretne kérni .
Csütörtökön műtőtték a lábamat, és tartos élelmiszerre lenne szükségünk. Ki fogytam mindenből. Egyedül nevelem 16 éves lányomat, apukája 4 éve rákkban meghalt.Budapesten élünk. Előre is köszönöm ha tud valaki segiteni.


Sziasztok. Iskolai dolgokra (táskára, írószerekre, könyvfedőkre, tolltartóra stb.) Vagy az ovódás kisfiamnak ovódai benti cipőre lenne szükségünk. 4 fiam egyedül nevelem. A 12 éves fiam tartós beteg ezt az orvosi papírokkal tudom igazolni. (Izom tónus gyengeség, asztma, hypotom, hörhő szükület). Sajnos a vírus helyzet miatt nem tudtuk megújítani az orvosi papírját ezért megvonták a közgyógy kedvezményét. Így a maradék pénzem gyógyszerekre költöttem. Jönn az iskola, ovóda kezdés és sajnos nem tudok bevásárolni neki. Se ruhát, se cipőt, se írószereket. Sajnos a posta költséget sem tudom állni. Köszönöm hogy elolvastátok. Sok segítséget kaptam régebben amit köszönök és reménykedem, hogy a gyeremekeim nem fognak szégyenkezni.

Üdv szeretné kérni ágyneműt és függönyt ha esetleg lenne rá lehetőség szívesen fogadnám a postát valahogy kifizetni kérem akinek van és már nincs rá szükséges el fogadása 2 gyermekem van előre is very szépen köszönöm.

Röviden próbálom írni, bár ezt nem nagyon lehet :) Egyedül nevelem kislányom,izomgyengeségem van, ezért csak Budapesten lenne számomra munkalehetőség. Ott se sok, így a jövedelmem jobb hónapokban is maximum 100ezer ft lenne kb. Ebből albérletet fizetni nem tudnék, rezsit és egyéb költségeket újra igen, fixen. Jelenleg nincs munkám, így bevételem se, ezért szeretnénk sürgősen lakhatni lehet találni Budapesten, egy helyen ahol otthon lehetünk, biztonságban nyugalomban, békességben.Ha bárkinek van hasonló lehetőség, hivatalos hivatalos szerződésről. (Magányos férifak és hasonló dolgokkal kérem ne keressen senki, ne húzzuk egymás idejét. Köszönöm :))



Négy hirdetés. Négy élet.

Négyezerszer köszönöm, hogy nekem ilyesmit sosem kellett leírnom.
 


2 megjegyzés:

  1. Mókás megfogalmazások de a tartalma már nem annyira:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az "előre is very köszönöm" - kiverte nálam a biztosítékot...

      Törlés