2023. november 17., péntek

Saját képek

Végre - hosszas rábeszélések után - elindultam (újra?) sétálni. Persze vittem a gépet és közben ezt-azt megörökítettem. Semmi sem történt. Találkoztam a kutya-ismerőseimmel, meg a félfülű cicával és virágokat fotóztam.


Rex- a pártfogolt kutyám.... 

Picur - legalább 15 éves, ha nem több. Alig bír már járni, de kijött hozzám a kapuhoz...


Vizsi - nem tudom a nevét, olyan vizsla-féle....Mindig nagyon örülünk egymásnak


A félfülű cica, ha összetalálkozunk, elkísér egy darabon...


Csodás krizantém-bokrom  az udvaromban


Most kezd nyílni a fekete hunyor - számomra egy csoda....


Kőrózsáim.Ugye szépek ?


Az ecetfa termése....(háááát élőben szebb...)


....és az ecetfa őszülő levelei.


Kedvencem a seprence még tele kis bokra virágokkal


A kerítésem piruló levelei


Nem tudom mi, de szép....


8 megjegyzés:

  1. Virágzott már a körózsád? Nekünk van egy egyetlen, nyáron virágzik az utóbbi elmúl években. Sajnos nem tudok csatolni fotókat. Miért nem lehetséges ez, nem tudom?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos kommenteléshez nem lehet képeket csatolni, max ha írsz levelet, annak a mellékleteként tudod elküldeni a fotót. Amúgy: a kőrózsákat idén kaptam, s nem tudom előző tulajdonosánál virágzott-e ? Nálam idén nem.

      Törlés
  2. Kedves fotókat hoztál kis kedvenceidről, virágaid nagyon szépek !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A fehér virágú, de fekete hunyornak hívott a különlegesség, az őszirózsából több féle van, csak a legnagyobb, legszebb bokrot fotóztam. Nagyjából felkészültem a télre, ilyenkor már nem igazán szép a kert. Ha szerencsém lesz és nem jön hirtelen fagy, akkor a házat beborító vadszőlő lesz még csodálatos színes. Aztán jöhet a tél....

      Törlés
  3. Egy kis séta sosem árt. Biztos jó volt találkoznod az ismerős kutyákkal, macskával. A virágaid is szépek, jó dolog, ha az embert növények, virágok, no meg persze háziállatok veszik körül.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Többet kellene sétálni - s nem bent a gép mellett ücsörögni...De néha olyan nehezen szánom rá magam az elmenésre. Ha viszem a fényképezőmet, az akkor egy jó indok, hogy "fotózni megyek"...Szeretem a megszokott séta-útvonalamat, ismerősek errefelé az állatok, mindig megállok náluk.

      Törlés
  4. Zseniálisan bemutatott! Bejegyzése egyszerre éleslátó és elgondolkodtató. Nagyra értékelem, hogy megosztja értékes nézőpontját.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Maria, örülök, hogy ide találtál, köszönöm dicsérő szavaidat. Jelenleg 5346 bejegyzés olvasható a blogban, jobb oldalon témakörök szerint rendezve - keresgélhetsz benne, ha van hozzá kedved ! :-)

      Törlés