2024. március 16., szombat

Zene

Kavartam össze-vissza a neten - mindenféle zenéket - is - hallgatva. És (én sosem értettem  véletleneket) - szóval egyszer valahogy Freddy Mercury került a képernyőre, pedig esküszöm, nem őt kerestem..... Rögtön eszembe jutott pár általam kedvelt száma, pl. ez is:

Nagyon jó volt a pár évvel ezelőtt olvasott életrajzi könyve is - "Bohém rapszódia – Freddie Mercury élete, halála és öröksége" ...  (Gyanítom írtam is róla, de most nem fogom keresgélni...) Ajánlani tudom mindenkinek.
Vannak napok, amikor rám-jön a zenehallgatási-vágy, na akkor egész nap csak a kedvenceimet hallgatom. És igen, szeretek a legtöbbel hangosan együtt énekelni...Azt hiszem, néha jó, hogy  egyedül élek.....A macskák meg még nem tiltakoztak.


4 megjegyzés:

  1. Jól kezdődik a napom hogy ezt megosztottad nagyon szerettem a zenéjét! Jó volt hallani , csak továbbra is keresgéljél ehhez hasonlókat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha szereted a zenéjét, ajánlom, olvasd el az élet-történtét. Nagyon jó az a könyv, amit említettem....

      Törlés
    2. Hihetetlen hogy aznap reggel mikor meghallgattam ezt a számot, csoda történt mert a rádiót hallgatva egy másik számukat adták! Rádióban nagyon ritkán adják ezeket a régi jó dalokat akár magyar akár külföldi .

      Törlés
    3. Én küldtem neked :-) :-) :-)

      Törlés