2020. október 28., szerda

Mi történik itt ?

Na, milyen lesz a mai nap ? Olyan, amilyennek indult ? 

Reggel KÉT bejegyzésem a közzététel  után végérvényesen eltűnt. Fogalmam nincs, mi történhetett. Sehol nem találom ezeket... Így hát mára csak a szomorkodás marad... 

Most teszek egy próbát, hátha ez megjelenik. De ha nem, akkor nem tudom, mi a teendő....

8 megjegyzés:

  1. Nálam is valami gubanc van mert előzőleg beírt bejegyzésemet akartam megnyitni és egy érdekes betűhalmaz jelent meg. Valami nem ok?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagy titkok ezek - előttünk, a géphez nem értők előtt.... Én mindenesetre örülök hogy mostanra (este) megjavult... vagyis a most közzétett anyagom rendesen megjelent.

      Törlés
    2. Találkoztál olyan problémával hogy nem tudod szerkeszteni? Egészen megváltozott a bejegyzési felületem a fotók amiket lementek a gépről csak betűkben jelenik meg a bejegyzési oldalon de ha becsukom akkor látom a kis képen. Sugót próbáltam elérni de azt sem sikerült! Mérges vagyok!

      Törlés
    3. Felül, bal oldalon, legszélen, a "Cím" sor alatt van egy olyan kis ceruzához hasonló izé. Ha arra kattintasz, akkor látható lesz a szöveg, és elvileg a kép is. Remélem, jól értem a problémádat. Ha nem, írjál Emilt és megpróbáljuk valahogy megbeszélni, megoldani a gondot.Én is kínlódom vele, pláne mert 2 blogom van...

      Törlés
    4. Köszi a segítségedet, a bejegyzésnél amit írtam Erika is hasonlót javasolt és sikerült rendben van! Ezt már fogom tudni ha esetleg ismét véletlen félremegy az ujjam :)

      Törlés
    5. Sokféle változás van ebben az új változatban - de majd csak megismerjük és megszokjuk ezt is. Örülök, hogy sikerült a problémát megoldani.

      Törlés
  2. Mikor közzétetted megnézted a blogodat? Nem lehet, hogy elszállt? Rejtélyes.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fel nem foghatom... Csak arra tudok gondolni, hogy valamit mégis csak én csináltam rosszul, mert ugye a gép ritkábban téved, mint én. (Bár kétszer ???) Nem tragédia, de bosszantó...

      Törlés