2020. október 27., kedd

Még érnek meglepetések...


Sose voltam jó számtanos - és valószínű, ha még 100 évig élek, nekem ilyesmi akkor sem jutott volna eszembe. Csak azt szeretném tudni, kik azok a "zsenik" csodalények, akik ilyesmire (is) rájönnek ? 
Én csak tátom a számat...

4 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon jó. Én se jönnék rá, mert sosem izgattak ilyen szinten a számok. De, miután látom, érdekesnek tartom, hogy, ha vki ilyenekre rájön.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No, pontosan ez az, ami engem is megdöbbent. Hiszen a dolog olyan egyszerűnek, logikusnak tűnik és mégse jutott senkinek eszébe eddig. És akinek eszébe jutott, ki ő, hogyan jött rá ? Egyszer csak "megvilágosodott"? Olyan rejtélyesek számomra ezek és az ehhez hasonló "felfedezések".

      Törlés
  2. De jó!:) Nagyon élvezem nézni az ilyesmit! Szerintem mindenképpen a "számokkal foglalkozók" jönnek rá ilyesmikre, ezzel örömet okozva nekünk.:) Kösz, hogy megosztottad! Nekem is voltak hasonló érdekességeim az alapműveletek köréből, de már nem tudom hova keveredett. Ha megtalálom, megmutatom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A számokat én mindig is titokzatosabbnak tartottam, mint a betűket, és az efféle "csodák" meg egyszerűen érthetetlenek számomra. Vagyis az, hogy milyen csoda ha valaki meglát olyasmit, amit eddig mások nem.(pedig ott volt az orruk előtt...)

      Törlés