2022. január 5., szerda

Nem én írtam, de írhattam volna...

Öt nappal az esemény után se késő beszélni/írni erről....
https://pecsaktual.hu/velemeny/meddig-kell-turni-az-allatvilagot-semmibe-vevo-az-egre-tobbszorosen-ejakulalokat/?
Vagy:
https://www.pecsma.hu/pecs-aktual/pecsi-allatmentok-szornyu-volt-a-szilveszter/

Tényleg. Meddig fog ez így menni ?

Nem akarom részletezni a saját szilveszter éjjelemet - gyötrelmes volt - pedig a szegény-negyedben lakom (Vagy épp azért ? Ott kell igazán megmutatni, kinek van annyija, hogy még petárdázni is tud ?..Borzalom volt...)



(Töredelmes vallomás: úgy tűnik nem fogom tudni betartani az elhatározásomat, nem fog sikerülni a vágyam, t.i. hogy csak a szépről írjak. Vagy bennem van a hiba, mert csak a rosszat látom ? Vagy tényleg a világgal van baj...)




Képek:
https://www.dehir.hu/tag/petarda/
http://komlomedia.hu/10-belfold/12180-a-szilveszteri-petardazas-veszelyeire-figyelmeztetik-a-kutyatartokat



2 megjegyzés:

  1. A vilaggal biztos,hogy baj van. Valahol,valamilyen formaban pedig ki kell engedni a gozt, ugyhogy ne bandd,ha nem tudod betartani elhatarozasodat. Aki olvassa,olvassa,aki meg nem,az nem. Nem akarom elmulasztani az ujevi jokivansagokat, egeszseges,boldog es amennyire csak lehet szep legyen a 2022-es eved!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, olyan jól esnek szavaid ! Kissé "le vagyok lelkileg/testileg amortizálódva" - és sajnos nem találok semmi olyan kapaszkodót, amibe jó erősen bele tudnék kapaszkodni s kihúzhatnám magam ebből a szomorú állapotból...
      Köszönöm a jókívánságaidat - én is hasonlókat kívánok, de őszintén szólva nálam mostanában az egészség szerepel(ne) akár háromszor egymás után a jókívánságok listájának elején....mert mégiscsak az a legfontosabb....

      Törlés