2023. június 29., csütörtök

Friss hír

Nehogy véletlenül legyen egy jó napom....Istenem, milyen kár, hogy ennyire vén vagyok !! Ha most lennék fiatal, már csomagolnék. El kell ebből a nyomorult  országból menekülni. És mennek is a fiatalok.... Köszönjük neked az újabb meglepit, kedves korbány !!

https://www.vg.hu/vilaggazdasag-magyar-gazdasag/2023/06/magyar-posta-atirtak-a-torvenyt-megvaltozik-a-szolgaltatas?

https://pecs.hu/hirek/


4 megjegyzés:

  1. Nem értem felháborodásodat. Ami a postával történik az nem más mint a nyugati mintáta való átállás. Magyarország sem akar lemaradni. Mi ezt minden zugolódás nélkül tudomásül vesszük, ellentétben a magyarokkal akik mint a siralomvölgyben caak nyafognak. Nézzenek lörül a világban hogy mennek a dolgok. Mi ez ellen nem tudunk semmit tenni, a nagy „fejlödés“ hozza ezeket meg még rosszabakat is a mai világban.
    Elnézést, ha kicsit keményen fogalmaztam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem gond, mindenkinek lehet véleménye.Az enyém az, hogy ha bezárják a postákat, az - többek között - igenis egyfajta kényszer. Kényszer arra, hogy ne levelet írj, hanem vegyél számítógépet, vagy okostelefont és azon tarts kapcsolatot, mert az ellenőrizhető. Ne postai csekken fizesd be a számláidat, legyen bankszámlád - amiből az államnak hatalmas haszna van, és egyben ezáltal is ellenőrizhet. Én ettől irtózom, ettől a magánéletembe való leskelődéstől. Nincs mobiltelefonom és nincs bankszámlám. vagyis eddig nem volt. Szerettem volna így meghalni - de valószínű nem lehet, mert bekényszerítenek a birkák csapatába és semmit nem tudok ellenük tenni.

      Törlés
  2. Milyen helyesen látod. Minden szóról szóra igy van, erre halad a világ. A fiatalokra és épitenek akik minden ilyet szivesen fogadnak. Az EU projektjei között már ott szerepel a készpénz kivonása. Ez az utólsó szabadság elrablása. A kényelmes fizetés mellett a kártyával ott lapul hogy nem rendelkezel szabadon a pénzed felett. A kártya zárolható a bank részéröl, azt vehetsz amit ö megenged. Még egy kis idö és „hála“ az okos telefonnak, mindenkiröl mindent tudni fognak, és ahogy irod mint a birkákat terelni tudjanak. Amelyik állam ellenállni próbál ott jönnek büntetö eljárások lásd EU források elzárása stb.stb. Már egy ideje beláttam én is hogy a siránkozásnak semmi értelme. Itt a gazdag Svácjban is már pár éve a kis falusi póstákat bezárták. Mi Zürich peremén lakunk, a mi kis postánk is megszünt. Azt mondják a fiatalok már mobilok, valamilyen jármüvet használnak. Az öregek meg kérjék meg a fiatalokat a következö nagyobb körületben lévö postát elérni.
    Az öregek ugyis rövidesn távoznak, az ö igényeik már nem igen vagy egyáltalán nem kerülnek be a jövö terveibe.
    Egy új világrend van tervezés alatt és következetesen haladnak ennek léttehozásában a világ úrai.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kulcs-mondatod: "Az öregek úgyis rövidesen távoznak, az ö igényeik már nem kerülnek be a jövő terveibe." Pontosan ez a helyzet számtalanszor van olyan érzésem, hogy "útban vagyok"...Épp írtam a napokban egy bejegyzést, majd mindjárt be is teszem. Meglátod abból, én mit szeretnék - persze sajnos csak álom...

      Törlés