2023. június 26., hétfő

Kérdés


Anyu, Apu, mit szólnátok hozzá, ha most felhívnálak benneteket telefonon, s elmesélném, hogy épp egy fülöpszigeteki tudóssal "beszélgetek" a facebookon és közben  gyorsan elküldtem egy messenger üzenetet Londonba....


Néha én se tudom, én vagyok-e én, vagy valaki más ül itt a gép előtt...

4 megjegyzés:

  1. Ha még ezzel Te sem vagy tisztában akkor mit szólnának szegény szüleink vagy netán a nagyszüleink ? Ezek a változások nekünk is komoly kihívást jelentenek , engem még az okos telefon is elriaszt amit unokáim próbálnak magyarázni 😊. Jó nekem az egyszerű régi !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A telefonnal pont úgy vagyok, mint te. Nekem se kell egy újabb. De ezek a csodálatos videók, melyek olyasmit mutatnak be, amit sosem láthatnék, s ennek kapcsán nézegetés közben van lehetőségem a fotóstól kérdezni - mindegy hogy hol él és mindegy hogy milyen nyelven beszél - mert mindezen problémákat megoldja a gép helyettem - nos, ez az amit az én öregasszony agyam valahogy nem képes felfogni. Használom, de nem értem....

      Törlés
  2. De jó, az élet ajándékai. Mindegy is, hogy mi miért működik úgy, ahogy, a lényeg, hogy ki tudod használni a net jó oldalát is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én tényleg "ajándéknak" tekintem, hogy legalább annyit megtanultam az informatikából (önerőből), amennyi ehhez az egyszerű használathoz kell. Csak hasznom lett belőle.

      Törlés