2011. július 15., péntek

Egy kis tudomány



A hőguta előtt, harmadik zuhanyozás után kínomban már csak neteltem tegnap este.
Találtam egy blogot kóborlásaim közepette:  http://opcsal.blog.hu
Emlékszem, hány hasonló kép érkezett egyszer régebben egy diasorban. 

Ez az egész nekem annyira megfoghatatlan…….és ha ilyesmikkel találkozom, akkor jut mindig eszembe, hogy  mennyire nem tudunk még önmagunkról se mindent. Mi, miért működik úgy, ahogy ? Mi a valóság, és valós-e az, amit annak hiszünk ? Számomra felfoghatatlan dolgokkal vagyok körülvéve. Még jó, hogy ritkán jut eszembe ilyesmiken gondolkodni…..

4 megjegyzés:

  1. Utókornak : ( szombat reggel)
    Mivel olyan "mozgalmas" napom volt (pénteken) - kezdődött kb. 02.30.órakor ? - és tartott (szerencsére) csak este 19 óráig,-
    [- akkor én is nyugovóra tértem a gyerekkel együtt... ] -újságokat nem olvastam, tv-t nem néztem, és a hőmérsékletről sem tudok. (Szeles, de eléggé meleg idő volt...) Meg,ha már sört sem volt kedvem inni... akkor ott már "probléma esete áll fenn...)
    Na, jókat!
    Úgy látom, mások sem nagyon neteztek tegnap ! :-)

    VálaszTörlés
  2. (Utókornak)
    (szombat reggel)
    Csodálatos !- kint kb. +15 C° - a fdsz.-en +24C°- sajnálatos, hogy az emeleten nem tudok "kereszthuzatot" csinálni ! (Jó lenne a garázsajtót is kinyitnom, de nem akarnék zörögni vele.. stb.)Remélem, marad ez a borult idő ?- és akkor kb. 07 órától (?) megpróbálkozhatok a lakás hűtésével! (Úgy legyen!)
    [ Valaki...- bár sejtem ki lehetett... - még péntek este boltban járt ?... mert tele a hűtő (alkoholmentes) sörrel...úgy látszik én meg már le vagyok írva... ] Na, sebaj! -:-)
    kb.15 percen belül lesz megoldás... :-)
    Új módszerem: eddig reggelente az ablakmosó folyadékomat szoktam kérni, 2 napja pedig a babatejemet ! Tippem: ( másik) be kellene üzemeltetnem az (itthoni) hűtőtáskát ! (vajon hol lehet...)- és akkor az én "holmimnak" is lenne helye...
    Az erő legyen veletek! (ma is)

    VálaszTörlés
  3. (Utókornak)
    (nem kell elhinni...)
    Tegnap ( szemüveg nélkül !)- "életem első" gk. parkírozó jegyét sikerrel megvettem! - bár egy pillanatra (!) jutott eszembe, hogy elfogadja-e a 200-ast vagy sem - ne bonyolítsam. Pécsi ügy.) Majd... a "kiskorút" (tanuljon valami értelmeset is...) behívtam ide :
    Kezdjünk művelődni
    (Lehet, ma egy sörözőt kellene mutatnom neki ?...OK! - a dobozos Szalon Sörre már mosolyog...)
    Na, végre indulok...
    Ha holnapig nem jelentkeznék...ki-ki megértését kérem... :-)

    VálaszTörlés
  4. Gondolom az nem optikai csalódás,hogy @X hatalmas konspirációs cselekedetei összefüggésben vannak nagyapai teendőivel.Érdemes,mert "meghálálják" a kiskorúak.
    Itt is volt egy kis csitt-csatt késő este.Most renek,hűvöses a reggel.

    VálaszTörlés