2020. december 2., szerda

Tablet

Példa arra, hogy én már mennyire nem ebben a világban élek. Egész véletlenül bukkantam erre a cikkre, mert megfordult már a fejemben, hogy jó lenne, ha lenne  "biztonság okából”  egy tabletem is. (Most nem részletezném, milyen alkalomkor kívánnám használni – de mondjuk, a fantáziátokra bízom….75 évesen) Szóval megfordult a fejemben, hogy esetleg… És találtam ezt a cikket:

https://divany.hu/lajfhekk/2020/12/01/tablet-teszt/?utm_source=index_belfold&utm_medium=ajanlodoboz

Nos,  az első kategóriásból éppen 3 db-ra lenne elég a nyugdíjam  és akkor nem fizettem semmi számlát, nem ettem se én, se a macska, az autó étvágyáról meg szó se essen, hiszen nap mint nap érzem, hogy a kis Szuzi is csúszik a luxus kategóriába.                                                      Így aztán a mai nap a megvilágosodás napja volt, tehát a tablet felejtős. Tán lassan az autó is. Majd csak eljutok oda, hogy én is beállhassak a sor végére. El lehet engem is felejteni - bár már ezt meg is tették néhányan…


U.I. Kérem, nehogy elkezdjetek most "vigasztalni", mert semmi bajom nincs, csak egyszerűen leírtam amit gondolok.  (A tapasztalatom ugyanis azt mutatja, hogy az őszinteségemre mindig ráfizetek, nem szeretném, ha most is így lenne. Ez egy "futó gondolat" volt - ami kiröppent  a fejemből, amikor épp a  monitor előtt ültem. Fél óra múlva már eszembe se fog jutni. Írhattam volna az autók áráról, vagy a zöldpaprika, netán a tojás jelenlegi 65 Ft/db-os áráról is....)  



6 megjegyzés:

  1. Az ára is húzós, de nekem nem is kéne jobban szeretem az asztali gépet talán azért mert annak ismerem a kezelését? Ezzel úgy vagyok mint az okos telefonnal, nekem még a "buta fajtából" van amit a gyerekek már nem használtak de a célnak ez is megfelel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Éva én is szívesebben maradnék mindörökre a "normális" megszokott gépnél. De ki tudja mi vár rám, mit hoz a jövő, esetleg lesz-e mindig lehetőségem ekkora masinát "üzemeltetni". (Kórház, szoc.otthon....stb) csak csak praktikusabb lenne egy kicsi, mert annak a kezelését is meg kellene még tanulni - szóval nem lenne baj, ha lenne. De persze nyilván anélkül is elleszek. És akár még az is lehet, hogy jövőre ezt tűzöm ki "éves takarékossági cél"-ul, és tán mégis megszerzem :-)

      Törlés
  2. Kedves Aranyosfodorka időnként meglátogatom a blogodat magam is 75 éves pár éve még pécsi vagyok néha mintha az én gondolataimat írnád
    ajánlok egy tabletet jónak tűnik remélem ezt megengedheted magadnak https://tablet-pc.arukereso.hu/ilike/q7-pro-p388209747/#termek-leiras

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, utána fogok nézni és nézetni a dolognak, egyedül úgy sem merek ilyesmit vásárolni.

      Törlés
  3. Mint az előttem szóló, én is úgy gondolom, hogy lehet ennél olcsóbban is kapni, bár nem értek hozzá, hogy esetleg mennyivel "butább"? Nekünk van egy a családban, mikor kórházban voltam elvittem magammal, de semmire nem mentem vele, csak bosszankodtam! Nem értettem hozzá igazából az volt a baj...Nem látom rendesen a dolgokat, valahogy "kicsi"!:) Nagyon megszoktam az asztali gépet. Egyébként megértelek, jogos a kívánalom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos, én is azért szeretnék egyet (hátha szükség lesz rá jeligével) hogy megismerjem és legalább alap-szinten használni tudjam.

      Törlés