2022. május 12., csütörtök

2022.május 12

 


Ma - 2022.05.12-én 13 óra körül ez láttam a hőmérőn - árnyékban:  30 fok...

Mi lesz még itt nyáron ? 

És egyáltalán ...

Mi lesz még itt ?

8 megjegyzés:

  1. Be kellett csuknom az erkélyajtót, mert özönlött be a meleg és aztán nagyon nehezen tudom kitessékelni a lakásból. Hirtelen jött. Nekem "nemszeretem" idő, a 25 fok, ami számomra ideális.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon nem szeretem én se - de azt hiszem nem lesz ez jobb már a mi életünkben...

      Törlés
    2. Pedig ma az elsö fagyos szent érkezéséröl kellene beszámolnunk, de szegény valószinüleg áldozata lett a klima változásnak. Avagy tartogat valami meglepetést?

      Törlés
    3. Ha tartogat is meglepetést, nem lesz benne köszönet. Hirtelen leszakadó durva esők jéggel - nem erre van/lenne szükség... Nem vagyok derűlátó ebben a kérdésben (se)...

      Törlés
  2. Hogy mi lesz még azt jobb ha nem is tudjuk előre! Ilyen meleget én sem szeretem és nem is bírom nagyon szédelgős vagyok ilyenkor:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem jó ez Éva senkinek, embernek se, az európai természetnek se...csak éppenséggel tenni nem tudsz ellene semmit...

      Törlés
  3. Megdöbbentő, hiszen a tavasz sokáig kifejezetten hűvös, szeles volt. Az elmúlt két hétben viszonylag normálisnak volt mondható a hőmérséklet, a csapadék hiánya persze nem. Még 1-2 nappal ezelőtt is csak kb. 21-23 fok volt. Csütörtökön meg már 30!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még akkor is ijesztő, ha figyelembe veszem, hogy kicsi, zárt udvarom van, ahol mindig gyorsan meleg lesz...Bizony tartok a nyártól (és nem csak a meleg napsütéses napok miatt...)

      Törlés