2022. május 7., szombat

Torna

Tegnap kaptam, és annyira tetszett, hogy azonnal kipróbáltam. Jó a zene is, nem nehezek a gyakorlatok. Nekem valahogy jó kedvem lett tőle....  :-)    
De !
Ismerem magam...egy idő után megunom és igenis lusta vagyok a rendszeres tornához, pedig biztos nem ártana.
Egyszer láttam egy olyan "ki-mit-tud"-féle műsorban egy nyolcvanakárhány éves testvérpárt tornázni. No, én nem tudom, miképp lehet valaki ennyi idős korában is olyan, mint volt 30 évesen, de ők olyanok voltak. Valószínű az időközben elmúlt 50 évben ugyanúgy edzettek, mint az első harmincban - és akkor nem csoda, ha fittek maradtak. Velem szemben, akik egyre többet ülök itt a gép előtt, és már kutyám sincs, akit sétálni kellene vinnem.
Időnként szégyellem magam...
Aztán megy az élet tovább.
Lefele...

De azért próbáljátok ki legalább egyszer ezt a tornát - tényleg nem nehéz !


2 megjegyzés:

  1. Én is időnként nekibuzdulok és pár napig tornázom, aztán - mint Te - én is megunom. Amit viszont minden nap csinálok, az az itthoni séta. Le-föl. Ez sem olyan érdekes, de elaltatom vele a lelkiismeretem, mert az bizony időnként nagyon furdal. Közelebb a 80-hoz, mint a 70-hez - elég nehéz már a mozgás, pláne, ha a betegségeimet is hozzáveszem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, közel a 80-hoz (én is) ... valószínű ez itt a fő kérdés...Ami a lakásban le-fel járást illeti, próbáltam, de egy idő után én ideges leszek tőle. Szóval mégis jo(bb lenne) kimenni...

      Törlés