2022. szeptember 1., csütörtök

Szeptember 1. Újrakezdés....(vagy folytatás?)

(Ne lepődjön meg, aki kommentelt, és ide "visszanéz". Az bejegyzés címét elrontottam tegnap, újra kellett kezdenem. Emiatt a kommenteket is csak "bemásolni" tudom... Nos, nem, nem, nem vagyok  rendben...tán mégis csak jobb lenne hallgatni ?...)


Eltelt egy csendes hét...Vajon elég volt-e nekem a lelkivilágom rendbetételére  ? - tettem fel magamnak a kérdést. Ám sajnos, még mindig nem tudom érdemes-e, kell-e nekem blogot írni ? Olyan 50-50 %-osan áll a dolog....

Az elmúlt napokban "visszanéztem" több száz bejegyzésemet és bizony jó volt sokat újra látni. Tehát: a feladatom talán az kellene legyen:  hogy olyasmikről írjak, mely témák - valószínűleg - évek múlva is élvezettel olvashatók lesznek. Vagy legalábbis nem bosszantanak/keserítenek el.  Megpróbálhatom...bár még mindig nem a "rózsaszín" szemüveg van rajtam....

Az alábbiak pár nappal ezelőtti képek, talán kezdjük ezekkel..... Nem hinném, hogy különösebb mese  kellene hozzá.

Reggel:






(Kutyámnak külön története van - majd elmesélem...)


Délután:







 



4 megjegyzés:

  1. Katalin kommentje ez volt:
    Szépek a napfelkeltéid, de ez a délutáni eső és jég.... nagyon nem szereteknek titeket az égiek! Szegény növények, csak ettől mentse meg az Isten őket mindenhol.... A címben nem szeptember 1. Újrakezdést akartál írni?
    Válaszom: Köszönöm Katalin, sajnos eltévesztettem, ezért került újra be az anyag, javítással….

    VálaszTörlés
  2. édesanya kommentje ez volt:
    Írjál légy szíves . Ne titkosan, hanem itt. Ne vitatkozz magaddal. Én szeretnék írni, de nem vagyok grafoman egy darabig írok, aztán megunom, már nem fontos és nem is tetszik amit írtam. Aki viszont 20 éve folyamatosan ír, az akkor sem tudja abbahagyni , ha akarja. Egy hét múlva óriási hiányérzeted lenne.
    Válaszom: meg fogom próbálni, de valami miatt az egész, ami évek óta annyi örömet adott, most egyre nehezebbnek tűnik…..

    VálaszTörlés
  3. Butaság lenne abbahagynod, legalább kiírod magadból ami foglalkoztat és nem emészted magadat vele. Mi pedig szívesen olvasunk és nézzük a szép fotóidat. Lehet hogy most úgy érzed hogy minek ? de megbánnád abban biztos vagyok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 2007 (a blogírás kezdete) óta nem először fordul meg a fejemben, hogy abba kellene hagyni...de eddig még nem sikerült. Grafomán alkat vagyok, nekem írni kell. A kérdés csak az, hogy muszáj-e nyilvánosságra hozni ? Írni a számítógépbe/nek is lehet.... De én azért igencsak sokat kaptam az olvasóimtól (jó szót, bátorítást, nem egy barátságot) - szóval nekem fontos a blogom - még ha lassan kifele is megy a blogírás a divatból.

      Törlés