2009. március 25., szerda

Mosó Masa mosodája…helyett Bolondasszony mosodája....


... a címe a mai jegyzetemnek.
Mert az történt, hogy bár fagyos volt a délelőtt /is/ és metszően jeges szél fújt, de ragyogóan sütött a nap. Pulóver mosás volt délelőttre betervezve. A pulcsikat én /mint rendes régimódi ember/ sose géppel, hanem kézzel mosom, hogy eltartsanak még 30-40 évig. Örülhessenek majd az örököseim… :-) Szóval pulcsikat mostam, s mivel a mániám az udvaron való teregetés, - mert akkor a ruhának olyan csodás friss illata van – hát ott teregettem ma is. Naná, hogy kabát és sál nélkül megint, hiszen „csak” három pulcsi volt. Semmi az… Ja. Hát a torkom az nem így gondolta.  



Délben már elővettem az ökörfark-kórós-szeszt meg a mézet, és a kék csodasállal betekertem a torkom. Most reménykedem, hogy ezek a szerek tényleg csodát tesznek… Holnap többféle feladatom van, meglehet, nem leszek gépközelben, ne aggódjatok, pénteken biztos jelentkezem.

2 megjegyzés:

  1. Micsoda cím... Vigyázz magadra most is, így 13 évvel később. A meleg lakásból elég pár percet a hidegben lenni, főleg, ha fúj a szél. Meg lehet fázni hamar, a torok az első, ami bejelez.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bingó !!! Szombaton csengettek, kabát nélkül mentem ki, vasárnap már fájt a torkom s ma már vígan fújom az orrom... Lám, nem nőtt be a fejem lágya az elmúlt 13 évben...És ezt minden évben "eljátszom"....

      Törlés