2020. március 10., kedd

Dühös vagyok...

Szeretnék néhány véleményt hallani a blogolási lehetőségek megváltozásával kapcsolatban - blogot író társaimtól... pontosabban azoktól várnék híreket, akik blogspot-ot használnak...
Napok óta szinte folyamatos változások vannak - engem ezek szörnyen idegesítenek, nem ismerem ki magam, eltévesztek dolgokat, eltűntek kommentek !!! stb...
Más is így van vele ???
Kb. 15 éve írok blogot. Nem bírtak volna még egy kicsit várni ezzel, legalább amíg én (tényleg és végleg) abbahagyom.... ?
Vagy csak engem bosszant ez ennyire ?  Mert egy rendes öregember vagyok, aki nem szereti a járt utat járatlanért elhagyni ?







Utóirat:
Ha-ha-ha! Most mondta valaki, hogy vissza lehet állítani a szerkesztőfelületet a régi, megszokott változatra. És tényleg. A kérdés már csak az, hogy meddig marad(hat) ez így ???





10 megjegyzés:

  1. Nálam (szerencsére) nincs semmi változás vagy probléma.
    Az első sorok olvasása után éppen az utóiratban leírtat akartam Neked javasolni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én egyszerűen nem értem nálam (a gépemmel) mi történt. Ma a fotókkal is kínlódtam, mert egészen más "formátumokat" látok, mint addig.Másféle "táblázatok" jelennek meg, pedig én nem piszkáltam a gépet !

      Törlés
  2. Azt a próbafelületet már én is néztem de egyből visszatettem a régire! Valahogy én is idegenkedek az újtól de talán azért mert azt már ismerjük. Nem vagyunk fejlődőképesek már sajnos:-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy én is vissza tudtam állítani a megszokott formát.

      Törlés
  3. Ehhez nem tudok én sem hozzászólni, mert szerencsére az én honlapon nem történtek ilyen változások, tíz éve ugyanolyan.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na csak várjál... Mindenbe belepiszkálnak - csak azt nem értem, ha valami jól működik, miért kell azt még "jobbá" változtatni ? Kérdés, hogy az új "jobb" tényleg jobb-e mindenkinek ?

      Törlés
  4. Miért, változott valami? :O mert nálam minden a régi.

    Jaaaa, hogy rátértél az új változatra? há' de mé'? :D én is megnéztem azt, de gyorsan visszatértem a régire, jó ez nekem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Képzeld el, hogy egy reggel én a megváltozott felületet láttam - és nem is értettem az egészet. Ma tudtam meg, hogy vissza lehet mindent változtatni a "régi" mintára. Meg is tettem azonnal....

      Törlés
  5. Ó, én észre sem vettem, igaz nekem a gépem állította el magát, szóval lehetőségem sem nagyon volt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyakran érzem mostanában, hogy nem való vagyok én már erre a megbolydult, naponta változó világra. Nekem BÉKE kell(ene), csend és nyugalom. Na de hol van ez manapság ?

      Törlés