2024. január 30., kedd

Jól megnézted ???

Mára csak egy kis laza nézegetni-valót ajánlok.
Az ember mindig azt hiszi magáról, hogy ő a legtökéletesebb teremtmény...Sok mindenben tán igaz is ez, de az álcázásban vannak még mesterek. Például egyes lepkék:


 










Mire jó az álcázás ? Itt olvashatod: 

A világ tele van csodákkal...........
Ez a képet pár nappal később találtam, de mert jól mutatja a méreteket utólag betettem ide:


6 megjegyzés:

  1. Ez valami fantasztikus, hogy mit tud produkálni a természet, nem is igaz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg csoda, csak én ilyenkor el szoktam gondolkodni a "hogyan"-on ? Hogyan lett ez a sokféle - mondjuk - lepke ??? Stb..stb... tele vagyok kérdésekkel, melyekre igazán jó választ nem tud adni senki....

      Törlés
  2. Gondolom erre nem fog tudni méked senki magyarázatot adni. De kérdezem miért olyan fontos ez a kérdés. Az egész létünk egy kérdés, volt s marad a jövö embere számâra is.
    Csodálni és újra csak csodálni, ez egyetlen amit megtehetünk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek, tényleg csodálni kell...de bennem bizony néha mocorog a kisördög a miértek és hogyanok miatt...Persze történik mindez annak biztos tudatában, hogy soha, senki nem fog tudni válaszolni bizonyos kérdéseimre,...de szívesen beszélgetnék veled (is) erről a témáról....

      Törlés
  3. Annyira levélszerűen élethű, még mintha két lyuk is lenne rajta, meg szakadás, elbarnulás. Fantasztikus a természet és a teremtő munkája. Mindennek célja, oka van, és valóban nekünk ezt csak csodálni kell.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én ezekről - eddig - nem is hallottam. Egy biztos, "jól ki vannak találva"...de itt jön a kérdőmondat. De ki találta ki ezt (és a milliónyi egyebet) ? Akármi kerül szóba a természettel kapcsolatban, mindig oda lyukadok ki, hogy mi (=emberek) nem biztos, hogy a teremtés koronái vagyunk.

      Törlés