2024. január 8., hétfő

Pisze, Zizi 2024.01.08.

Lesett az idei tél és az idei év első (én örülnék, ha utolsó lenne) hava...

Mi a csodát lehet ilyenkor kint csinálni ? A madarak ha jönnek is, -  magasban van az etető -  max. nézni lehet őket. Nos, ezért aztán bent keresünk szórakozási lehetőséget...vagy alszunk....(ha hagynak...)


Pompás játék minden széttéphető kartondoboz....

 


(Folyton ez a  fotózás...idegesít már...)


8 megjegyzés:

  1. Nálunk még nem esett a hó idén, de decemberben, meg még előtte november végén esett 1-1 nap, de nagyon hamar el is olvadt.
    Jó soruk van ezeknek a cicáknak, bent a meleg szobában aludni, enni, ilyenkor más nem is kell 😀.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őszintén mondom, felőlem el is maradhatna a tél (habár megyünk efelé a lehetőség felé...) akkor is, ha tudom, hogy ez nem teljesen normális. Ám mivel nekem a hó szobafogságot jelent, nagyon nem szeretem. Szoktam mondani: eshet bárhol, csak ott ne, amerre én járok....

      Törlés
  2. Most aztán nyomon követhetők a hóban, merre csatangolnak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És milyen okosak: körbejárták a "működési területet", de egyetlen nyom nem vezet a kalandozást lehetővé tevő "fali-létra" felé.... :-)

      Törlés
  3. Mintha csak a mi Rafi cicánkat látnám!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos a cirmos a leggyakoribb cica-változat. Sokszor én sem tudom megkülönböztetni Piszét (felső kép) a Zizitől (alsó kép) .

      Törlés
  4. Hó még felénk nincs, ennek örülök mert legyen bármilyen hideg de a hó visszatart a sétától. Cicáid elfáradhattak hogy ilyen nyugodtan alszanak és milyen nagyok már?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A cicák unatkoznak, és jobb híján alszanak, mert van eszük és a hóban fele annyit se mászkálnak kint, mint máskor. Nagyok ? Éva, 3 évesek lesznek tavasszal....De ugye "most hoztam őket".....

      Törlés