2024. január 12., péntek

Vigyázat, veszély !

Ide tévedő blogtársak figyeljetek !!!

Megjelent egy komment nálam (is) "Rajani Rehana"-tól.  Próbáltam rákeresni, de számomra nem világos, ez micsoda, vagy kicsoda, mert nincs magyar nyelvű leírás róla, de hogy nem rendes kommentelő, az biztos. Tanácsom: NE közöljétek a hozzászólását - akármi is van a neve mögött...Én töröltem.

Kiegészítés a jóindulatú, gyanútlan olvasóimnak:

Akit a kígyó megmart – kétszer is – remeg a gyíktól is…Nem kívánom részletezni életem két majdnem bírósággal végződő, bloggal kapcsolatos ügyét – néha még magam is csodálkozom, hogy volt erőm mindkét knockaut után talpra állni. De ezek alapján legalább tudom, hogy a legjóindulatúbbnak és ártalmatlannak tűnő komment is takarhat aljas tervet, és rosszindulatú, ártani akaró személyt. Nem kívánom senkinek. Én furcsálltam, hogy érdekes módon ÉPP az általam olvasott blogokban jelent meg  ennek a személynek (?) a semmitmondó kommentje. Sehol sincsenek ezek a blogok felsorolva....Hogyan szimatolta ezt ki ??? Miért ??? Indiából (vagy bárhonnan) mi értelme van néhány általam ismert, olvasott blogba beírni bármit is ????

Szóval kérem, én szóltam – aztán mindenki tegye, amit jónak lát….


A FB.oldala zárolva. A blogját végül megtaláltam én is, a világ minden tájáról - de legkevésbé Indiából - származó (spanyol, olasz) kommentelőkkel.
No, akármi és akárki lehet...én köszönöm, nem kérek belőle.


6 megjegyzés:

  1. Én utána néztem, szerintem nem akar rosszat. Fent van a Facebookon is, szép indiai fotókat rakott fel. Ennyit tudtm meg róla, nem sokat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kiegészítettem a bejegyzésemet....lásd fentebb....én nagyon óvatos vagyok az efféle dolgokkal.....

      Törlés
  2. Meglepődtem a figyelmeztetésed után, mert nálam is írt vagy 3 kommentet, de látom már van információ róla ezek után hagyom nem törlöm. Egyébként volt már olyan amit nem jelentettem meg de azok reklám linket is betettek mást nem is írtak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. o.k. Remélem, hogy tényleg "ártalmatlan" kommentelő....Indiából..... ha-ha ha....

      Törlés
  3. Nem kell törődni vele, majd abbahagyja!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem....és látod ? Folytatom, mert az élet egy komment miatt nem áll meg.

      Törlés